Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aikuistennis

Tennis on upea harrastus kaiken ikäisille ja ohjatussa harjoittelussa saat lajista enemmän irti

LVS-aikuistennis on tarkoitettu kaikille aikuisille tenniksen harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan valmennetuilla ryhmätunneilla.

Aloittaa voi alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. Mailan saa alkuun käyttöön seuralta ja valmentajamme neuvovat sopivan mailan hankinnassa. 

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. 

 

Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan ja harjoitukset ovat tunnin mittaisia 1-5 kertaa viikossa.

Sisäkaudella ryhmiä muodostetaan arkipäivisin klo 17-21 väliselle ajalle ja kesäkaudella pääsääntöisesti ma-to klo 17-19 .

Kun ilmottaudut syyskaudelle, kirjaamme sinut automaattisesti mukaaan kevätkaudelle. Joulutauolla voi ilmoittaa mikäli et halua jatkaa kevätkaudella. 

Sisäharjoittelukauden aikana harjoitustauot ovat yleisinä loma-aikoina; syyslomaviikolla ( vko 43 ),  joululomalla, hiihtolomalla ( vko 9 ), pääsiäisenä, vapun päivänä ja helatorstaina . Myös LVS:n kisojen aikana saattaa olla harjoitustaukoja. Lomaviikoilla järjestämme mahdollisuuksien mukaan kursseja, harjoituskilpailuja ja teemaharjoituksia!

 

 

VALMENNUS- JA OHJAUSTOIMINTA ALKAA TAUON JÄLKEEN KISAPUISTON ULKOKENTILLÄ 18.5.2020

 

Toimimme harjoitustoiminnan osalta Suomen Tennisliiton,  Valtioneuvoston ja Olympiakomitean ohjeistuksen mukaan. Valmennus- ja ohjaustoiminta järjestetään 31.5.2020 asti ulkokentillä lähikontakteja välttäen. Toiminnan tulee tapahtua 10 henkilön kokoontumisrajoituksen puitteissa ja hygienia- ja väljyyssääntöjä noudattaen.  

Kesäkuun alusta alkaen voi toimintaa järjestää myös sisäkentillä. 1.6.2020 alkaen muuttuu myös kokoontumisrajoitus 50 henkilöön. Kesäkuussa voimaan astuvien uusien rajoitusten osalta odotetaan vielä liikunnan ja urheilun yhteisiä tulkintoja. 

Korostamme kaikessa toiminnassa huolellisen hygienian ja toiset huomioon ottavan käytöksen merkitystä. Lue Tennisliiton ohjeistukset pelaamiseen kokonaisuudessaan täältä  

 

Valmennus- ja ohjaustoiminta järjestetään 31.5.2020 asti ulkokentillä lähikontakteja välttäen. Kesäkuun alusta alkaen voi toimintaa järjestää myös sisäkentillä. 1.6.2020 alkaen muuttuu myös kokoontumisrajoitus 50 henkilöön. Kesäkuussa voimaan astuvien uusien rajoitusten osalta odotetaan vielä liikunnan ja urheilun yhteisiä tulkintoja. 

 

 

Kesäkausi 18.5-30.8

 

Kesäkausi alkaa siis jo 18.5  ja päättyy 30.8. Valmennuksessa on lomatauko 29.6 - 19.7.2020 ja helatorstaina 21.5 ei ole harjoituksia.

Aikuisten harjoitukset ovat pääsääntöisesti ma-to klo 17-19.

Harjoitukset pidetään Kisapuiston ulkokentillä ja sateen sattuessa Kisapuiston hallilla.

Kaikkien seuran harjoituksissa käyvien tulee liittyä seuramme jäseniksi ja mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä

 

Katso hinnat tästä ja ilmoittaudu mukaan sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

 

Suomen Tennisliiton valmentajakoulutuksen saaneiden valmentajien johdolla pääset hyvin uuden harrastuksen alkuun tai jo enemmän pelannena nostat pelisi tasoa.

 

Lisätietoja aikuisvalmennusvastaava Antti Tiitiseltä, antti.tiitinen(at)lvstennis.com, 0400 846 501

 

 

Tutustu: Tenniksen pelaajapolku.

Ohjeita kilpailemiseen tästä. 

 

Viitteelliset tasoryhmät aikuistennikseen:

 
PELITASO: VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

ALOITTELIJA: Ei aiempaa tai vähäinen pelikokemus tenniksestä. Pallottelu koko kentällä hankalaa, sekä lyöntitekniikat puutteellisia ja epävarmoja. Intoa kuitenkin löytyy.

Ilon kautta, mutta suht tosissaan! Lyöntitekniikkaa. Suuret toistomäärät. Harjoituksissa enemmän perusharjoittelua kuin peliä.

HARRASTAJA: Jonkun verran pelikokemusta tenniksessä. Pystyy pallottelemaan ja  pelaamaan  koko kentällä. Peruslyöntitekniikat joko itse opittuja, tai saatu aiemmassa ohjauksessa. Virheitä tulee, mutta myös onnistumisia. Pystyy auttavasti saamaan  peliä  aikaan niin kaksin- kuin nelinpelissäkin.

Perustekniikoiden, liikkumisen ja lyöntirytmin kehittämistä eteenpäin. Kierteen saaminen palloon, sekä kämmeneltä, että rystyltä. Syöttöön tehoja. Pelitemmon tuottaminen. Peliharjoitteet ja pelitaktiikat.

AKTIIVITASO: Peruslyönnit ovat jo suhteellisen hyviä ja harjaantuneet vuosien pelaamisesta. Saa palloon kierrettä ja lyönti on pääsääntöisesti kontrollissa. Saa palloon vauhtia sekä rysty- että kämmenlyönnissä. Syöttö menee ruutuun.  Liikkuminen kentällä hyvää. Ymmärtää perus kaksin- ja nelinpelitaktiikkaa.

Pelaajan henkilökohtaista tekniikkaa kehitetään korkeammalle tasolle ja lyöntivalikoimaa monipuolistetaan. Lyöntiharjoitteet liikkeestä. Kehitetään 2-peli- ja 4-pelitaktiikkaa. Luodaan valmiudet kilpailuosallistumiseen. Paljon pelinomaisia harjoituksia ja drillejä.
   

Ilmoittaudun aikuisten tennisryhmiin. 

Ilmoittautumalla hyväksyt LVS:n valmennushinnat ja ehdot, jotka voit lukea tästä

Huomioi, että ilmoitus viestin perillemenosta näkyy heti näytölläsi ja erillistä vahvistusviestiä ei tule.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.