Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Tennisryhmissämme voi aloittaa alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. 

Lahden Verkkopalloseuran tennisharjoituksissa käy viikottain n. 140 tennispelaajaa, 4-5 -vuotiaasta aloittelevasta Pallokoululaisesta kansallisen tason kilpatennispelaajaan.

Kesäkauden toimintamme alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuussa. 

Sisäkausi on elokuun loppupuolelta toukokuun loppuun. Keväällä pyrimme siirtymään ulkokentille heti niiden avautuessa.

Sisäharjoittelukauden aikana harjoitustauot ovat juhlapyhinä, joulu- ja talvilomalla. Lomaviikoilla järjestämme mahdollisuuksien mukaan kursseja, harjoituskilpailuja ja teemaharjoituksia!

Tennistoimintamme on monipuolista ja huomioimme eri ikäiset ja -tasoiset pelaajat valmennusryhmiä muodostettaessa. 

Valmennustoimintamme jakautuu juniori-, kilpa- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä koko eliniän mukavassa seurassa. 

Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Valmennuksen laatu on toimintamme keskeinen tekijä ja se mahdollistaa pelaaja parhaan kehityksen. Osaavat valmentajat ovat toiminnan vankka perusta. Haluamme, että harjoituksiin on mukava tulla ja siellä on innostava ilmapiiri. 

 

Juniorivalmennus
Tenniksen harjoittelun voi aloittaa 4-5 vuoden ikaisenä lapsen motorisesta kehityksestä riippuen. Aloittaa voi Pallokoulussamme, sekä jatkaa U10, U14, U18 ja kilparyhmissä. Juniorit, jotka haluavat kilpailullista menestystä, treenaavat kilpavalmennuksessa. Valmennukset ovat 1-6 kertaa viikossa.

Kesäisin lapset ja nuoret voivat osallistua tenniksen kesäleireillemme.

Aikuisvalmennuksessa harjoittellaan pienryhmissä 1-5 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Osa aikuispelaajista osallistuu myös  kilpailuihin tai sarjatennikseen. 

Kilpavalmennuksessa on 9-25 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. 


LVS:ssa voi myös pelata sarjatennistä SM-liigasta aina vitosdivariin, tai Suomen Senioritenniksen alaisissa sarjoissa. LVS:n jäsenenä voi myös osallistua Suomen Tennisliiton kansallisiin kilpailuihin.

 

Valmennus on jaettu ikäryhmittäin neljään kategoriaan:

1. Pallokoulu, 1-2 harjoituskertaa viikossa.

2. U10 (alle 10-vuotiaat), 1-5 harjoituskertaa viikossa.

3. U14, esikilpa- ja kilpajuniorit. 4-8 harjoituskertaa viikossa.

4. U18 (10-18-vuotiaat), 1-5 harjoituskertaa viikossa. 

5. Aikuisvalmennus (yli 18-vuotiaat), 1-5 harjoituskertaa viikossa.

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.

6. Kilpavalmennus, kilpailuissa käyville ja edustusjoukkepelaajille pelaajille 4-8 harjoituskertaa viikossa. 

 

Lisätietoja: Roope Palo, roope.palo(at)lvstennis.com, 0449728460