Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tennisryhmissämme voi aloittaa alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. 

 

Tennistoimintamme on monipuolista ja huomioimme eri ikäiset ja -tasoiset pelaajat valmennusryhmiä muodostettaessa. 

Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Valmennuksen laatu on toimintamme keskeinen tekijä ja se mahdollistaa pelaaja parhaan kehityksen. Osaavat valmentajat ovat toiminnan vankka perusta. Haluamme, että harjoituksiin on mukava tulla ja siellä on innostava ilmapiiri. 

Valmennustoimintamme jakautuu juniori-, kilpa- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä koko eliniän mukavassa seurassa. 


Juniorivalmennus
Tenniksen harjoittelun voi aloittaa 4-5 vuoden ikaisenä lapsen motorisesta kehityksestä riippuen. Aloittaa voi Pallokoulussamme, sekä jatkaa U10, U14, U18 -ryhmissä ja siitä edelleen aikuisryhmissä. Parhaat juniorit, jotka haluavat kilpailullista menestystä, jatkavat kilpavalmennuksessa.

Kesäisin lapset ja nuoret voivat osallistua viikon kestäville tenniksen kesäleireille.

Aikuisvalmennuksessa on yli 19-vuotiaita pelaajia, jotka harjoittelevat pienryhmissä 1-5 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Osa aikuispelaajista osallistuu myös  kilpailuihin tai sarjatennikseen. 

Kilpavalmennuksessa on 9-25 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. 


LVS:ssa voi myös pelata sarjatennistä SM-liigasta aina vitosdivariin, tai eri ikäluokissa Suomen Senioritenniksen alaisissa sarjoissa. LVS:n jäsenenä voi myös osallistua Suomen Tennisliiton kansallisiin kilpailuihin.

Katso valikosta sopiva ikäryhmäsi ja tule mukaan.

 

Lahden Verkkopalloseuran tennisharjoituksissa käy viikottain n. 140 tennispelaajaa, 5 - vuotiaasta aloittelevasta U10 juniorista  kansallisen tason kilpatennispelaajaan.

Kesäkauden toimintamme alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuussa, kun koulut alkavat. 

Sisäkausi on elokuun loppupuolelta toukokuun loppuun. Keväällä pyrimme siirtymään ulkokentille heti niiden avautuessa.

Sisäharjoittelukauden aikana harjoitustauot ovat koululaisten loma-aikoina; syyslomaviikolla ( vko 43 ),  joululomalla, hiihtolomalla ( vko 9 ), pääsiäisenä, vapun päivänä ja helatorstaina. Lomaviikoilla järjestämme mahdollisuuksien mukaan kursseja, harjoituskilpailuja ja teemaharjoituksia!

 

Valmennus on jaettu ikäryhmittäin neljään kategoriaan:

1. Pallokoulu, 1-2 harjoituskertaa viikossa.

2. U10 (alle 10-vuotiaat), 1-5 harjoituskertaa viikossa.

3. U14, Kilpailemiseen tähtäävät juniorit. 1-5 harjoituskertaa viikossa.

4. U18 (10-18-vuotiaat), 1-5 harjoituskertaa viikossa. 

5. Aikuisvalmennus (yli 18-vuotiaat), 1-5 harjoituskertaa viikossa.

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.

6. Kilpavalmennus, kilpailuissa käyville ja edustusjoukkepelaajille pelaajille 3-5 harjoituskertaa viikossa. 

 

Lisätietoja: Roope Palo, roope.palo(at)lvstennis.com, 0449728460