Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aikuistennis

Tennis on upea harrastus kaiken ikäisille ja ohjatussa harjoittelussa saat lajista enemmän irti

LVS-aikuistennis on tarkoitettu kaikille aikuisille tenniksen harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan valmennetuilla ryhmätunneilla.

Aloittaa voi alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. Mailan saa alkuun käyttöön seuralta ja valmentajamme neuvovat sopivan mailan hankinnassa. 

Aikuisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. 

 

Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan ja harjoitukset ovat tunnin mittaisia 1-5 kertaa viikossa.

Sisäkaudella ryhmiä muodostetaan arkipäivisin klo 17-21 väliselle ajalle ja kesäkaudella pääsääntöisesti ma-to klo 17-20 .

Kun ilmottaudut syyskaudelle, kirjaamme sinut automaattisesti mukaaan kevätkaudelle. Joulutauolla voi ilmoittaa mikäli et halua jatkaa kevätkaudella. 

Sisäharjoittelukauden aikana harjoitustauot ovat yleisinä loma-aikoina; syyslomaviikolla ( vko 43 ),  joululomalla, hiihtolomalla ( vko 9 ), pääsiäisenä, vapun päivänä ja helatorstaina . Myös LVS:n kisojen aikana saattaa olla harjoitustaukoja. Lomaviikoilla järjestämme mahdollisuuksien mukaan kursseja, harjoituskilpailuja ja teemaharjoituksia!

 

 

Sisäkausi 2020 - 2021

Syyskausi 31.8.2020 - 22.12.2020 16 viikkoa (syyslomallakin harjoitellaan)
Kevätkausi 7.1.2021 - 30.5.2021, 21 viikkoa 

Harjoituksia ei pidetä seuraavina ajankohtina (ryhmäkohtaiset muutokset mahdollisia):
Itsenäisyyspäivä su 6.12.2020

Joululoma 23.12.2020 - 6.1.2021

Talviloma 1-7.3.2021
Pääsiäinen 2.4. - 5.4.2021
Vappu pe 30.4.2021 - 1.5.2021
Lisäksi jotkut kansalliset kilpailut saattavat aiheuttaa muutoksia harjoituksiin. 

 

Harjoitukset ovat tunnin mittaisia 1-5 kertaa viikossa ja ryhmät muodostetaan sisäkaudella seuraaviin aikoihin: 

Ma - pe 17-21 Kisapuiston hallilla ja Janus Areenalla

 

Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt LVS:n valmennusehdot, jotka voit lukea tästä.

Katso hinnat tästä

Ilmoittaudu mukaan.

 

Lisätietoja aikuisvalmennusvastaava Antti Tiitiseltä, antti.tiitinen(at)lvstennis.com, 0400 846 501

 

Ohjeita kilpailemiseen tästä. 

 

Viitteelliset tasoryhmät aikuistennikseen:

 
PELITASO: VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

ALOITTELIJA: Ei aiempaa tai vähäinen pelikokemus tenniksestä. Pallottelu koko kentällä  hankalaa, sekä lyöntitekniikat puutteellisia ja epävarmoja. Intoa kuitenkin löytyy.

Ilon kautta, mutta suht tosissaan! Lyöntitekniikkaa. Suuret toistomäärät.        Harjoituksissa enemmän perusharjoittelua kuin peliä.

HARRASTAJA: Jonkun verran pelikokemusta tenniksessä. Pystyy pallottelemaan ja  pelaamaan  koko kentällä. Peruslyöntitekniikat joko itse opittuja, tai saatu aiemmassa ohjauksessa. Virheitä tulee, mutta myös onnistumisia.  Pystyy auttavasti saamaan  peliä    aikaan niin kaksin- kuin nelinpelissäkin.

Perustekniikoiden, liikkumisen ja lyöntirytmin kehittämistä eteenpäin. Kierteen  saaminen palloon, sekä kämmeneltä, että rystyltä. Syöttöön tehoja.  Pelitemmon tuottaminen. Peliharjoitteet ja pelitaktiikat.

AKTIIVITASO: Peruslyönnit ovat jo suhteellisen hyviä ja harjaantuneet vuosien pelaamisesta. Saa palloon kierrettä ja lyönti on pääsääntöisesti kontrollissa. Saa palloon vauhtia sekä rysty- että kämmenlyönnissä. Syöttö menee ruutuun.  Liikkuminen kentällä hyvää. Ymmärtää perus kaksin- ja nelinpelitaktiikkaa.

Pelaajan henkilökohtaista tekniikkaa kehitetään korkeammalle tasolle ja lyöntivalikoimaa monipuolistetaan. Lyöntiharjoitteet liikkeestä. Kehitetään 2-peli- ja 4-pelitaktiikkaa. Luodaan valmiudet kilpailuosallistumiseen. Paljon pelinomaisia harjoituksia ja drillejä.