Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LVS-aikuistennis

Tennis on upea harrastus kaiken ikäisille ja ohjatussa harjoittelussa saat lajista enemmän irti

LVS-aikuistennis on tarkoitettu kaikille aikuisille tenniksen harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan valmennetuilla ryhmätunneilla.

Aloittaa voi alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. Mailan saa saa alkuun käyttöön seuralta ja valmentajamme neuvovat sopivan mailan hankinnassa. 

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.

Tule mukaan ja/tai kysy lisätietoja aikusivalmennusvastaava Antti Tiitiseltä, antti.tiitinen(at)lvstennis.com, 0400 846 501

 

Katso valmennushinnat sivulta "Valmennushinnat"

Osallistuminen säännölliseen valmennustoimintaan (yli 2vk) edellyttää seuran jäsenyyttä.

Liity kätevästi jäseneksi alla olevan linkin kautta. LIITY JÄSENEKSI 

 

 

Kesäkausi 2018 aikuistenniksessä


Kausi alkaa maanantaina 4.6. ja päättyy 26.8. Valmennuksessa on tauko 9.-27.7.

Hinta sama kuin viime kesänä, eli 125€/1 viikkotunti. Voit ilmoittaa kuinka monta tuntia viikossa haluat pelata.

Ryhmäajat:

ma klo 17-19 2 kenttää
ti klo 17-18 2 kenttää ja klo 18-19 1 kenttä
ke klo 17-19 2 kenttää
to klo 17-19 2 kenttää

Harjoitukset ovat tunnin harjoituksia ja silloin kun on kaksi kenttää, niin pelaajien määrä on 6 - 8 pelaajaa!

 

Viitteelliset tasoryhmät aikuistennikseen:

 
PELITASO: VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

ALOITTELIJA: Ei aiempaa tai vähäinen pelikokemus tenniksestä. Pallottelu koko kentällä hankalaa, sekä lyöntitekniikat puutteellisia ja epävarmoja. Intoa pelaamiseen kuitenkin löytyy.

Ilon kautta, mutta suht tosissaan! Lyöntitekniikkaa. Suuret toistomäärät. Harjoituksissa enemmän perusharjoittelua kuin peliä.

HARRASTAJA: Jonkun verran pelikokemusta tenniksessä. Pystyy pallottelemaan ja pelaamaan koko kentällä. Peruslyöntitekniikat joko itse opittuja, tai saatu aiemmassa ohjauksessa. Virheitä tulee, mutta myös onnistumisia. Pystyy auttavasti saamaan  peliä aikaan niin kaksin- kuin nelinpelissäkin.

Perustekniikoiden, liikkumisen ja lyöntirytmin kehittämistä eteenpäin. Kierteen saaminen palloon, sekä kämmeneltä, että rystyltä. Syöttöön tehoja. Pelitemmon tuottaminen. Peliharjoitteet ja pelitaktiikat.

AKTIIVITASO: Peruslyönnit ovat jo suhteellisen hyviä ja harjaantuneet vuosien pelaamisesta. Saa palloon kierrettä ja lyönti on pääsääntöisesti kontrollissa. Saa palloon vauhtia sekä rysty- että kämmenlyönnissä. Syöttö menee ruutuun.  Liikkuminen kentällä hyvää. Ymmärtää perus kaksin- ja nelinpelitaktiikkaa.

Pelaajan henkilökohtaista tekniikkaa kehitetään korkeammalle tasolle ja lyöntivalikoimaa monipuolistetaan. Lyöntiharjoitteet liikkeestä. Kehitetään 2-peli- ja 4-pelitaktiikkaa. Luodaan valmiudet kilpailuosallistumiseen. Paljon pelinomaisia harjoituksia ja drillejä.