Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LVS aamutennis

 

LVS aamutenniksessä yhdistyvät treenaaminen ja pelaaminen, mukava yhdessäolo ja tietenkin jokaisen aamun tärkein asia eli aamupala.

 

LVS aamutennikseen ilmoittaudutaan aina Nimenhuuto palvelun kautta. Mukana voi olla silloin kun se parhaiten omiin aikatauluihin sopii. Aamutennistä järjestetään 1-2 kertaa kuukaudessa, vaihdellen perjantai (klo 7.30-8.30) tai lauantai (klo 8.00-9.00) aamuina.

Aamuihin on tarjolla aina rajoitettu määrä paikkoja kenttätilanteen mukaan. Treenien jälkeen kaikille mukana oleville on tarjolla aamupalaa hallin kokoushuoneessa.

 

Aamutenniksen hinta on 20€/kerta joka sisältää siis valmennuksen/pelit sekä aamupalan. Maksun voi suorittaa aina jokaisen käyntikerran yhteydessä tai käynnit voidaan laskuttaa maksimissaan puolen vuoden jaksoissa sopimuksen mukaan. Maksuna käyvät myös esim. liikuntasetelit.

 

Jos haluat olla mukana aamutenniksessä laita nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan Teemun sähköpostiin. Liitämme sinut Nimenhuudon listalle. Tämä ei vielä velvoita sinua mihinkään, eikä maksa sinulle mitään. Tällöin olet vain mukana kutsuttavien listalla ja päätät itse, milloin haluat olla mukana tennisaamuissa.

 

Tule siis mukaan vireään tennisyhteisöön.

 

Lisätiedot: 

Teemu Varpola

044-383 4339

teemu.varpola(at)lvstennis.com

 

https://lvsaamutennis.nimenhuuto.com/