Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilmoitamme uusista kursseista, kun ne on aikataulutettu 

 

Kurssit syyslomaviikolla 43 / 2018

 

Syyslomaviikolla 43/2018 järjestetään aikuisten tenniskurssit, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin jo enemmän pelanneille harrastajillekin.

Ryhmät jaetaan taitotason mukaan ja kurssin kesto on 4,5 tuntia.

Ryhmäkoot ovat neljä tai kuusi pelaajaa/ryhmä, taitotason mukaan. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta ja kurssipaikkana on Kisis.

Ryhmät täytetään ilmoittatumisjärjestyksessä ja ne järjestetään mikäli kussakin ryhmässä on vähintään 4 pelaajaa.

 

Kurssin valmentajana toimii Diego Arvez.

 

Kurssiajat:

Kurssi 1 : Ma 22.10, ti 23.10 ja ke 24.10. Kaikkina päivinä klo 17-18.30.

Kurssi 2 : Ma 22.10, ti 23.10 ja ke 24.10. Kaikkina päivinä klo 18.30-20.

 

Pelivälineet saa tarvittaessa lainaksi seuralta. Kurssihinta on € 85,-.

Lähetämme lisätietoja ilmoittautuneille kun ryhmät on muodostettu.

 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viimeistään 18.10.2018.

Laita viestikenttään kumpaan kurssiin haluat ilmoittautua ja tiedon, mikäli tarvitset mailan, sekä minkä tasoinen pelaaja olet.

 

Tässä viitteelliset pelitasot: 

PELITASO: VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

ALOITTELIJA: Ei aiempaa tai vähäinen pelikokemus tenniksestä. Pallottelu koko kentällä hankalaa, sekä lyöntitekniikat puutteellisia ja epävarmoja. Intoa pelaamiseen kuitenkin löytyy.

Ilon kautta, mutta suht tosissaan! Lyöntitekniikkaa. Suuret toistomäärät. Harjoituksissa enemmän perusharjoittelua kuin peliä.

HARRASTAJA: Jonkun verran pelikokemusta tenniksessä. Pystyy pallottelemaan ja pelaamaan koko kentällä. Peruslyöntitekniikat joko itse opittuja, tai saatu aiemmassa ohjauksessa. Virheitä tulee, mutta myös onnistumisia. Pystyy auttavasti saamaan peliä aikaan niin kaksin- kuin nelinpelissäkin.

Perustekniikoiden, liikkumisen ja lyöntirytmin kehittämistä eteenpäin. Kierteen saaminen palloon, sekä kämmeneltä, että rystyltä. Syöttöön tehoja. Pelitemmon tuottaminen. Peliharjoitteet ja pelitaktiikat.

AKTIIVITASO: Peruslyönnit ovat jo suhteellisen hyviä ja harjaantuneet vuosien pelaamisesta. Saa palloon kierrettä ja lyönti on pääsääntöisesti kontrollissa. Saa palloon vauhtia sekä rysty- että kämmenlyönnissä. Syöttö menee ruutuun. Liikkuminen kentällä hyvää. Ymmärtää perus kaksin- ja nelinpelitaktiikkaa.

Pelaajan henkilökohtaista tekniikkaa kehitetään korkeammalle tasolle ja lyöntivalikoimaa monipuolistetaan. Lyöntiharjoitteet liikkeestä. Kehitetään 2-peli- ja 4-pelitaktiikkaa. Luodaan valmiudet kilpailuosallistumiseen. Paljon pelinomaisia harjoituksia ja drillejä.

 

 Lisätietoja: Ismo Räty, ismo.raty@lvstennis.com, 050 3079 562

 

Täytä alla oleva lomake ja ilmoittaudu kursseille.

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.