Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Padelin hallisarja 2019-2020

Sarjan tulospalvelu ja sarjatilanteet

 

Otteluohjelma, päivitetty 4.10.2019

 

Seuraa meitä Twitterissä ja Facessa.

 

LVS Padel järjestää padelin hallisarjan ja pelit pelataan seuran vakiovuoroilla Janus Areenalla, Heinlammintie 64, 15240 Lahti, lauantaisin klo 12-16 ja Vierumäen Urheiluopistolla, keskiviikkoisin klo 18-20.

 

 

Sarjaa ylläpidetään omalla League Republic -sivustollaan. Otteluohjelman kaudelle 2019/20 löydät "Dokumentit" -sivulta. Se sisältää ottelut 8.4.2020 asti. 

Harrastesarjan A ja B -lohkojen sijoitusottelut pelataan 11.4.2020, 15.4.2020, 18.4.2020, 22.4.2020, 25.4.2020 ja 29.4.2020.

Nämä ottelut pelipaikkoineen päivitetään myöhemmin.

 

2.5.2020 pidetään sarjojen päätöstapahtuma Janus Areenalla, johon toivomme kaikkien osallistuvan.

Joukkueen omat ottelut aikajärjestyksessä näkee helpoiten klikkaamalla joukkueenne nimeä sarjan sivuilla näkyvässä sarjataulokossa.

 

Padeljaoston yhteystiedot:

Jarkko Honkasalo, 040 1680 883, jarkko.honkasalo(at)gmail piste com

Hallisarjan webmaster: Ismo Räty, 050 3079 562, ismo.raty (at) lvstennis piste com

 

Maksut

Joukkueet maksavat ottelun (2 tuntia) puoliksi, kotijoukkue vastaa aina palloista. Joukkue- tai jäsenmaksua sarjaan ei ole. 

 

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan tenniksestä tutulla pistelaskulla, täysillä erillä, paras viidestä systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kolme voitettua erää. 

Mikäli sarjan päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) erien erotus 2) geimien erotus, 3) saadut geimit, 4) hävityt geimit 5) arpa. 

 
Joukkue
 
Joukkueeseen tulee kuulua vähintään 3 ja enintään 4 pelaajaa. Uusia pelaajia voidaan ottaa kalenterivuoden loppuun saakka. Jos pelaaja ei ole pelannut yhtään ottelua 31.12. mennessä, hän saa vaihtaa joukkuetta. Uudet pelaajat on ilmoitettava aina jaostolle. Ennen jaoston myöntämää edustusoikeutta pelaajalla ei saa pelata sarjaottelussa.
 

Ottelun siirto ja sen maksut

Ottelun saa siirtää vastustajan suostumuksella, mutta ottelu on kuitenkin pelattava viikon (+/-) sisällä otteluohjelmaan merkitystä ajankohdasta ja pelitunnit on varattava omatoimisesti joukkueiden kesken yhteisesti sovittavana ajankohtana. Siirtoa pyytänyt joukkue maksaa kentän, riippumatta siitä kumpi on kotijoukkue ja missä pelataan. Siirtoa pyytänyt joukkue on velvollinen peruuttamaan ottelua varten varattuna olevan pelivuoron ja vastaa myös sen maksusta, mikäli vuoro ei mene peruutuksen jälkeen kaupaksi. Pelaamatta jäänyt ottelu merkitään WO tuloksella erin 3-0 (6-0,6-0,6-0).

 

Tulosten kirjaaminen

Sarjan tulospalvelua ja ottelutietoja ylläpidetään omalla sivustollaan. Kotijoukkueen kapteeni kirjaa ottelun tulokset sivustolle. Ylläpitosivusto ilmoitetaan sarjan ennen sarjan alkua. Sivuston Webmasterina toimii Ismo Räty, joten ole häneen yhteydessä, mikäli tarvitset apuja tulosten syötössä. 

 

Ilmoita joukkueesi mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 15.9.2019

Huom! Harrastesarja on täynnä ja mukana on 8 joukkuetta. Voit ilmoittaa joukkueesi harrastesarjaan varasijalle. Kun saamme sarjaohjelman ja ottelumäärät valmiiksi, niin saatamme saada vielä joukkueesi mukaan. 

 

Joukkueen kapteeni ilmoittaa koko joukkueen. 

Huomioi, että ilmoitus viestin perillemenosta näkyy heti näytölläsi ja erillistä vahvistusviestiä ei tule.

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.