Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Padelin hallisarja

 

 

 

 

 

Padel talvisarja säännöt 2018-2019

 

Sarjassa pelataan yksinkertainen sarja sekä jatkolohkot padelin pelisäännöin. Ottelut pelataan kalenteriin merkittyinä pelipäivinä. Jokainen joukkue vastaa siitä, että sarjapelissä on kaksi pelaajaa kentällä.

Joukkueet maksavat ottelun (2 tuntia) puoliksi, kotijoukkue vastaa aina palloista. Joukkue- tai jäsenmaksua sarjaan ei ole.

Ottelut pelataan kalenteriin merkittyinä peliaikoina lauantaisin klo 12-16.

Ottelut pelataan tenniksestä tutulla pistelaskulla, täysillä erillä, paras viidestä- systeemillä. Eli voittoon vaaditaan kolme voitettua erää. Mikäli otteluaikaa (2 tuntia) jää jäljelle, käyttävät joukkueet loppuajan vapaamuotoiseen treenaamiseen keskenään.

Alkusarjan lopuksi joukkueet jaetaan kahteen jatkolohkoon sijoitusten perusteella (1-4 ja 5-8). Jatkolohkojen jälkeen on ensimmäisen padelkautemme sijoitukset selvillä. Mikäli sarjan päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) geimien erotus, 2) saadut geimit, 3) keskinäisten otteluiden isot pisteet, 4) Keskinäiset gamet.

Joukkueeseen tulee kuulua vähintään 4 pelaajaa ja enintään 8. Uusia pelaajia voidaan ottaa kalenterivuoden loppuun saakka. Jos pelaaja ei ole pelannut yhtään ottelua 31.12. mennessä, hän saa vaihtaa joukkuetta. Uudet pelaajat on ilmoitettava aina jaostolle. Ennen jaoston myöntämää edustusoikeutta pelaajalla ei saa pelata sarjaottelussa.

Ottelun saa siirtää vastustajan suostumuksella, mutta ottelu on kuitenkin pelattava viikon (+/-) sisällä otteluohjelmaan merkitystä ajankohdasta ja pelitunnit on varattava omatoimisesti joukkueiden kesken yhteisesti sovittavana ajankohtana. Siirtoa pyytänyt joukkue maksaa kentän, riippumatta siitä kumpi on kotijoukkue ja missä pelataan. Pelaamatta jäänyt ottelu merkitään WO tuloksella erin 3-0.

Kotijoukkue merkkaa ottelutuloksen ja kentällä olleet pelaajat kentän laidalta löytyvään tuloslistaan.