Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Padelin hallisarja

 

 

 

 

 

Padel talvisarja säännöt 2018-2019

 

Sarjan tulospalvelua ja ottelutietoja ylläpidetään omalla sivustollaan. Klikkaa tästä sarjan sivuille: LVS Padel hallisarja.

Kotijoukkueen kapteeni kirjaa ottelun tulokset sivustolle. Webmasterina toimii Ismo Räty, joten ole häneen yhteydessä, mikäli tarvitset apuja tulosten syötössä.

 

Sarjassa pelataan yksinkertainen sarja sekä jatkolohkot padelin pelisäännöin. Ottelut pelataan kalenteriin merkittyinä pelipäivinä. Jokainen joukkue vastaa siitä, että sarjapelissä on kaksi pelaajaa kentällä.

Joukkueet maksavat ottelun (2 tuntia) puoliksi, kotijoukkue vastaa aina palloista. Joukkue- tai jäsenmaksua sarjaan ei ole.

Ottelut pelataan kalenteriin merkittyinä peliaikoina lauantaisin klo 12-16.

Ottelut pelataan tenniksestä tutulla pistelaskulla, täysillä erillä, paras viidestä- systeemillä. Eli voittoon vaaditaan kolme voitettua erää. Mikäli otteluaikaa (2 tuntia) jää jäljelle, käyttävät joukkueet loppuajan vapaamuotoiseen treenaamiseen keskenään.

Alkusarjan lopuksi joukkueet jaetaan kahteen jatkolohkoon sijoitusten perusteella (1-4 ja 5-8). Jatkolohkojen jälkeen on ensimmäisen padelkautemme sijoitukset selvillä. Mikäli sarjan päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) erien erotus 2) geimien erotus, 3) saadut geimit, 4) hävityt geimit. 

Jatkolohkoihin tulee mukana ne pisteet, jotka ovat muodostuneet kussakin jatkolohkoissa pelaavien joukkueiden keskinäisistä otteluista.
Eli jatkolohkojen lähtöpisteet alkavat tilanteesta, joissa kunkin lohkon neljän joukkueen alkusarjan keskinäiset ottelut ovat merkitseviä.
 
Joukkueeseen tulee kuulua vähintään 4 pelaajaa ja enintään 8. Uusia pelaajia voidaan ottaa kalenterivuoden loppuun saakka. Jos pelaaja ei ole pelannut yhtään ottelua 31.12. mennessä, hän saa vaihtaa joukkuetta. Uudet pelaajat on ilmoitettava aina jaostolle. Ennen jaoston myöntämää edustusoikeutta pelaajalla ei saa pelata sarjaottelussa.

Ottelun saa siirtää vastustajan suostumuksella, mutta ottelu on kuitenkin pelattava viikon (+/-) sisällä otteluohjelmaan merkitystä ajankohdasta ja pelitunnit on varattava omatoimisesti joukkueiden kesken yhteisesti sovittavana ajankohtana. Siirtoa pyytänyt joukkue maksaa kentän, riippumatta siitä kumpi on kotijoukkue ja missä pelataan. Pelaamatta jäänyt ottelu merkitään WO tuloksella erin 3-0.

Kotijoukkueeen kapteeni kirjaa ottelutuloksen sarjan sivuilla olevaan tulospalveluun.