Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Suomen Tennisliitto - alle 10-vuotiaiden suomalainen malli:

Suomen Tennisliitto käynnisti v. 2016 kaksi vuotisen kehityshankkeen, jonka tarkoituksena oli saada lajin pariin lisää lapsia, kehittää ohjatun harjoittelun laatua sekä ohjata lapsia mukaan kilpatennikseen. Lahden Verkkopalloseura on mukana hankkeessa yhtenä seurana Suomesta.

 

U10 -toiminta – laatua, iloa ja innostusta lasten urheiluun

Tavoitteenamme kehittyä hyvässä ja lapsilähtöisessä ilmapiirissä. Jokainen saa olla toiminnassamme oma itsensä ja kaikkia kohdellaan saman arvoisena. Toimintaamme ohjaavat syksyllä säännöt, jotka tuovat turvallisuuden tunnetta ryhmiin ja näin ollen päästään ilon ja innostuksen kautta kasvamaan urheilijoina sekä tenniksen pelaajina.

 

Pointit:

1. Tenniksessä kehittyminen tapahtuu progressiivisesti pienempien kenttäkokojen, helpompien pallojen ja kevyempien mailojen avulla.

 
2. Koemme tärkeänä, että tennis pelinä on kokoajan läsnä ja peliin päästään kiinni jos sovelletusti nuoresta iästä lähtien.
 
3. Pelistä kumpuaa lajin vaatimukset, jotka kasvaa keityksen myötä. 
 
4. Pyrimme kehittymään pelin kautta teknisissä, taktisissa, fyysisissä ja henkisissä osa-alueissa. 
 
5. Jokainen yksilöllisesti ja omien halujensa mukaan.
 
6. Tennis tarjoaa monipuolisia haasteita liikunnalliseen kehittymiseen ja peli tulee myös vaatimuksiltaan lapsien kokonaisvaltaisesta kasvua ja kehitystä. 
 
7. Tavoitteenamme on saada lapset nauttimaan liikunnasta tenniksen kautta. Tarjota laadukkaat valmiudet elinikäiseen harrastukseen, mutta mahdollistaa myös Lahtelaisille lapsille hyvät valmiudet kilpatennis polulle. 
 
Tervetuloa nauttimaan meidän kanssa tenniksen tarjoamista mahdollisuuksista.