Tennisliigaa ja 1.divaria myös Kispi Areenalla

Tennisliiga , naiset

Naisten ykkösjoukkueemme Tennisliigakausi alkaa vieraspelillä Turussa ÅLK:ta vastaan 14.10.23 ja heti seuraavana päivänä on kotiottelu Janus Areenalla, jonne Oulusta vieraaksi saapuu OVS. Joukkueemme kokoonpanoon tulee hieman muutoksia, kun Nora Louko liittyy rosteriin. Nora asuu Ruotsissa ja pelaa kalenteriin sopivat ottelut. Heta Nuutinen puolestaan jatkaa opiskelujaan Louisinassa, USA:ssa ja Satu Kyyrä siirtyi HVS:n riveihin. 

Joukkueen kokoonpano: Emma KuusistoOona Mol, Iben Mol, Inna Paldanius ja Nora Louko. 

Seuraavat kotiottelut

LVS – OVS (Oulu) Su 15.10.2023 klo 12.00, Janus Areena
Kaikki kaksinpelit alkavat samaan aikaan kolmella kentällä ja sen jälkeen pelataan nelinpeli.
Tennisliigaa ja otteluohjelmaa voi seurata liigan sivuilta.

LVS – Smash (Helsinki) Su 25.11.2023 klo 17.00, Kispi Areena
Kaikki kaksinpelit alkavat samaan aikaan kolmella kentällä ja sen jälkeen pelataan nelinpeli

1.divari, miehet

Miesten ykkösjoukkueemme kausi 1.divarissa alkaa kahdella vierasottelulla. La 14.10.23 sarja-avauksessa on vieraspeli Jyväskylässä JTS:aa vastaan ja seuraavana päivänä su 15.10.23 matka vie Hankoon HTK:n vieraaksi.

Ykköspelaajamme Oskari Eerolan peli on kulkenut hienosti Finnish Tourin osakilpailuvoittoineen päivineen. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Vatsal Rukhaiyar, joka siirtyy on viime kaudet pelannut HLK:n riveissä. 

Joukkueen kokoonpano: Oskari Eerola, Jukka Immeli (kapteeni), Valtteri Tuukkanen, Roope Palo, Elias Suikkanen, Valtteri Väre ja Vatsal Rukhaiyar.

Seuraavat kotiottelut

LVS – ETS (Espoo) La 4.11.2023 klo 17.00, Kispi Areena Kaikki kaksinpelit alkavat samaan aikaan kolmella kentällä ja sen jälkeen pelataan nelinpeli. Ykkösdivaria voi seurata Tennisliigan sivuilta tästä.

LVS – WaTC (Vaasa) La 18.11.2023 klo 17.00, Kispi Areena Kaikki kaksinpelit alkavat samaan aikaan kolmella kentällä ja sen jälkeen pelataan nelinpeli. Ykkösdivaria voi seurata Tennisliigan sivuilta tästä.

Ajankohtaista