Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

 

Paldelliitolle uusi turnausalusta 26.5.20

Suomen padelliitto ottaa käyttöön 1.7.2020 alkaen uuden turnaus- ja rankingalustan, Rankedinin (www.rankedin.com). Sivustolta löytyvät jatkossa kaikki liiton alaiset kilpailut ja ajantasaiset rankingit. Lisäksi ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu jatkossa alustan kautta. 

https://padel.fi/tiedote-pelaajille-padelliiton-uusi-turnaus-ja-rankingalusta-1-7-2020-alkaen/

 

Tiedote toiminnan uudelleen käynnistämisestä päivitetty 6.5.2020

Valmennustoiminta alkaa 18.5.2020 Kisapuiston ulkokentillä

Kisapuiston ulkotenniskentät aukeavat ma 11.5.2020 ja aloitamme harjoitukset 18.5.2020.

Kesän tennisryhmiin ilmoittatuminen on auki ja etusivulta löytyy linkit ilmoittatumiseen.

Padeliin järjestämme kesällä workshop valmennusta ja treenikerroilla on vaihtuva teema. 

Padelin hallisarjaa jatketaan Kisapuiston ulkokentillä ja tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

 

Lasten kesäleirit järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti 1-12.6.2020. Katso lisää alle alle 10v. tai yli 10v leireistä.

 

Tennisliitto suosittelee jäsenseurojaan toimimaan harjoitustoimintansa osalta Valtioneuvoston ja Olympiakomitean ohjeistusten mukaisesti. Valmennus- ja ohjaustoiminta järjestetään 31.5.2020 asti ulkokentillä lähikontakteja välttäen. Toiminnan tulee tapahtua 10 henkilön kokoontumisrajoituksen puitteissa ja hygienia- ja väljyyssääntöjä noudattaen.  

Kesäkuun alusta alkaen voi toimintaa järjestää myös sisäkentillä. 1.6.2020 alkaen muuttuu myös kokoontumisrajoitus 50 henkilöön. Kesäkuussa voimaan astuvien uusien rajoitusten osalta odotetaan vielä liikunnan ja urheilun yhteisiä tulkintoja. 

Tämän hetkisen tiedon mukaan seuroille tärkeää kesäleiritoimintaa voi järjestää ottaen huomioon valtion ohjeistukset ja erityisjärjestelyt.  

Korostamme kaikessa toiminnassa huolellisen hygienian ja toiset huomioon ottavan käytöksen merkitystä. Lue Tennisliiton ohjeistukset pelaamiseen kokonaisuudessaan täältä  

Seuraamme edelleen tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

  

Vuosikokous 18.3.2020

Lahden Verkkopalloseura ry:n sääntömääräinen vuosikokokous pidetttiin 18.3.2020 klo 17.00 Kisapuiston tennishallin kerhohuoneessa.

Kokouksessa päätettiin hyväksyä ja vahvistaa tilinpäätös kaudelta 1.1. -31.12.2019 ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille, sekä vahvistettiin toimintasuunnitelma ja tulo-ja menoarvio vuodelle 2020. Jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin vuodelle 2020 päätettiin aikuisillta 50,- ja junioreilta 20,-

 

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Ismo Räty ja muiksi hallituksen jäseniksi Pasi Paldanius, Veli-Matti Eerola, Timo Tuomela, Monica Kokko, JenniPaljakka, Antti Tiitinen ja Mika Kallio.

 

 

N55 joukkue SM-sarjaan, 8.3.2020

Naistenpäivän kunniaksi seuramme upea 55-sarjan naisjoukkue pelasi itsensä lohkovoittoon 1-divisioonassa ja selvitti samalla upeasti tiensä SM-sarjaan. Taakse jäivät mm. kovat joukkueet Turusta ja Nurmijärveltä. 

Joukkueessa pelaavat Eeva Jaakkola, Merja Leinonen, Anni Palo ja Riitta Stenström

Sarjataulukkoon ja otteluihin tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2019 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2019 menestyjät.

Vuoden juniorina palkittiin Fiona Kallio. Fiona voitti 2019 tenniksen ulkokauden 16v. 4p Suomen mestaruuden, sekä 2019 sisäkauden 18v. 4p Suomen mestaruuspronssia. Hän saavutti myös 2019 sisäkauden 2p ja mixtin Suomen mestaruuspronssia 16v. SM-kilpauluissa.

Vuoden seniorina palkittiin Jukka Immeli. Jukka voitti tenniksen ulkokauden 2019 Suomen mestaruuden M40 ja M45 luokissa. Lisäksi hän on edelleen  edustusjoukkueemme vahva runkopelaaja.

Vuoden Kapteenin tunnustuksen sai Jaana Kulmala.

Jaana hoiti naisten LVS2 -tennisjoukkueen kapteenin tehtävät esimerkillisellä tavalla. Joukkueen sisäkausi 2018/19 3-divisioonassa sujui hienosti ja joukkue nousi keväällä 2019 sarjakauden päätteeksi 2-divariin.

Vuoden valmennustiimitunnustuksen sai Pallokoulun tiimi.

Pallokoulutiimi Bea Kallio, Kaisa Korkeamäki, Anni Paldanius, Kia Pöysti, Susanna Ritanen ja Peppi Kölli ovat vetäneet hienosti tenniksen pallokouluvalmennusta ja porukka on saanut paljon kiitosta lapsilta ja heidän vanhemmiltaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vas. Jukka Immeli, Jaana Kulmala, Susanna Ritanen, Bea Kallio, Peppi Kölli

 

Valmennusryhmien harjoitustauko


Kaikkien valmennusryhmien harjoituksissa on tauko talvilomalla 24.2 - 1.3.2020. Treenit siis jatkuvat maanantaista 2.3.2020 eteenpäin. 

 

Mobiilijäsenkortti 

Mobiilijäsenkortti on Tennisliiton jäsenseurojen jäsenille tarkoitettu sähköinen puhelimeen ladattava jäsenkortti. Kortti toimii perinteisenä jäsenkorttina, jonka avulla voi tarvittaessa todistaa jäsenyytensä voimassaolon.

Kortille voidaan ladata seura- ja hallikohtaisia etuja sekä tarjouksia. Nämä edut voivat olla valtakunnallisia tai seurakohtaisia. Seurakohtaiset edut tulevat näkyville vain seuramme jäsenistölle.

Tennisliitto esittelee valtakunnallisia etuja noin kuukausittain. Avajaisetuna ovat liput Fed Cup -kotiturnaukseen -30 % ja Tennisliiton fanituotteet -20 %.

Lisäksi jäsenkortista saat tietoosi ajankohtaisimmat tennisuutiset ja -sisällöt.

Tennisliitto on lähettänyt latauslinkin, mutta mikäli et ole saanut linkkiä, pyydä meitä lisäämään puhelinnumerosi seurarekisterin (TennisClub) yhteystietoihin – Tennisliitto lähettää sitten mobiilijäsenkortin latauslinkin sinulle.

 

Katso tästä lisätietoja ja ohjeet kortin käyttöönottoon.

 

LVS oli hienosti edustettuna tenniksen koululaisten mestaruuskisoissa (30.12.2019)

 

Anni ja Inna Paldaniukselle upeasti hopeaa tyttöjen nelinpelissä yläkoulusarjassa. 

 

Anni ja Inna PaldaniusAnni ja Inna Paldanius

Seuramme juniorit osallistuivat laajasti eri sarjoihin aina minitenniksestä lukioikäisten sarjaan.

 

Minitenniksessä mukana olivat Eelis Ritvanen sekä Daniela Mattila.

Midisarjaa pelasivat Sohvi Vehko ja Eelis Ritvanen.

Vihreän pallon kisaan osallistuivat Pilvi Kortepuro, Sohvi Vehko, Kasimir Kaaria ja Erik Paljakka.

Poikien alakoulusarjassa pelasivat Kasimir Kaaria, Tauri Töyrälä sekä Hugo Sormunen. Lisäksi Tauri ja Kasimir osallistuivat parina myös nelinpeliin.

Yläkouluikäisten tyttöjen kaksinpelissä pallolle antoi kyytiä Inna Paldanius. Inna osallistui myös nelinpeliin yhdessä siskonsa Annin kanssa ja tytöt nappasivat upeasti hopeiset mitalit. 

Lukioiden/ammattioppilaitosten sarjaan lahtelaisista osallistuivat Kia Pöysti ja Väinö Haiko.

Vuoden viimeisen kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta https://www.tennisassa.fi/sport/tournament….

Lisää kuvia tapahtumasta löytyy täältä

https://suomentennisliitto.kuvat.fi/…/Koululaisten+Mestaru…/.

 

 

 

 

 

 

Tenniksen I-divisioona 

Naisten joukkueemme pelaa 1. divisioonassa. Katso täältä tilanteet 1. divisioonan tilanteet.  

1.DIVARIN SIVUT

KATSO OTTELUOHJELMA

I-divisioona -joukkueet 2019-2020

Naiset: Espoon Tennisseura (ETS), Espoon Verkkopalloseura (EVS), Kouvolan Tennisseura (KoTS), Lahden Tenniskerho (LT), Lahden Verkkopalloseura (LVS), Oulun Verkkopalloseura (OVS), Tampereen Tennisseura 2 (TaTS 2), Åbo Lawn-Tennis Klubb 2 (ÅLK 2)

 

Tennisliiga Cupin 2020 karsinnat Kisapuistossa 30.8 - 1.9.2019


Osallistuimme kuluneella ulkokaudella miesten 1.divariin kahdella joukkueella. Oulussa pelatussa B-lohkossa joukkueemme otti lohkovoiton ja sen ansiosta pääsimme tavoittelemaan paikkaa ensi ulkokauden Tennisliiga Cupiin. Joensuussa pelatussa A-lohkossa toinen joukkueemme puolestaan säilytti 1.divaripaikan.

Kisapuistossa nähtiin huippupelejä, sillä pelaamassa oli Suomen kärkipelaajia. Karsinnassa pelasivat TVS (Turku), Flying Ducks (Kangasala) ja LVS. Karsinnassa kaikki joukkueet pelasivat kaikkia vastaan. Jokaisessa otteluparissa pelattiin kolme 2-peliä ja yksi 4-peli. 

 

Perjantaina LVS kohtasi TVS:n ja ottelu oli mitä tasaisin tuloksen ollessa 2-2 (erät 5-5 ja pelit 35-35).  Oskari Nieminen vei ratkaisun 3. erän 10 tiebreakiin, jonka TVS:n Leevi Säätelä sai kuitenkin 10-5. Oskari Eerola puolestaan otti selvän voiton Eero Antosesta 6-1,6-3. Valtteri Tuukkanen kohtasi Ville Liukon ja taisteli komeasti voiton kotiin 3-6, 6-3, 10-7. Nelurissa puolestaan TVS oli vahvempi vieden sen 6-3, 6-2.

Lauantain pelinä oli TVS - FD. TVS yllätti, kun Leevi Säätelä otti ykkosten pelissä voiton Ristomatti Lanteesta. Muut matsit menivät FD:lle.

Sunnuntaina joukkueemme oli voitettava vähintään yksi matsi, jolloin olisi päästy TVS:n kanssa uusintaotteluun. FD oli kuitenkin odoteun vahvalla pelipäällä ja vei ottelun puhtaasti nimiinsä.

Suomen korkeimmalle sarjatasolle paikkansa ensi ulkokaudeksi lunastivat Flying Ducks ja TVS-Tennis.

Vaikka Liiga Cup -paikkaa ei saavutettu, niin joukkueemme pelasi hienon kauden ja esitti karsinnoissa erinomaisia otteita.  

 

 

Vasemmalta: Oskari Nieminen, Oskari Eerola, Valtteri Tuukkanen

 

Tulokset

TVS – LVS 2-2
Leevi Säätelä – Oskar Nieminen 6-2, 3-6, 10-5
Eero Antonen – Oskari Eerola 1-6, 3-6
Ville Liukko – Valtteri Tuukkanen 6-3, 3-6, 7-10
Säätelä/Liukko – Nieminen/Eerola 6-3, 6-2

TVS – Ducks 1-3

Leevi Säätelä – Ristomatti Lanne 3-6, 7-5, 10-8
Eero Antonen – Santtu Leskinen 3-6, 3-6
Eerik Anttinen – Saska Huttunen 4-6, 1-6
Säätelä/Antonen – Leskinen/Huttunen 0-6, 3-6

Ducks – LVS 4-0

Ristomatti Lanne – Oskari Nieminen 6-2, 6-3
Santtu Leskinen – Oskari Eerola 6-0, 6-3
Saska Huttunen – Valtteri Tuukkanen 6-3, 6-2
Lanne/Huttunen – Nieminen/Eerola 6-4, 6-1

 

Fiona Kalliolle T16 4p Suomen mestaruus 

LVS:n Fiona Kallio parinaan Asta Miettinen (ÅLK) voittivat T16 4p SM-kultaa . Tiukassa finaalikamppailussa voitto heltisi tuloksella 7-5, 6-7,10-3, joten vastustajat Aada Inna ja Eeva Ristola saivat tyytyä hopeaanSM-kisat pelattiin Kaarinassa 15-18.8.2019.
 

Jukka Immelille jälleen Suomen mestaruus

Jukka Immeli voitti kesän ulkokaudella jo toisen Suomen mestaruuden. Tällä kertaa hän voitti SM-kultaa M45 sarjassa 8-13.8.2019 Kalastajatorpalla Helsingissä pidetyissä SM-kisoissa. Finaalissa kaatui Toni Rintala (HyTS) 6-1, 7-6.

Aiemmin Jukka Immeli voitti M40 Suomen mestaruuden Talissa 30.6.2019 pelatuissa senioreiden ulkokenttien SM-kilpailuissa. Finaalissa kaatui Marko Leppänen (HVS) selvin luvuin 6-3,6-3.

Seppo Savitie saavutti M70 sarjan hopeaa ja myös M70 4p hopeaa parinsa Pekka Kososen kanssa.

 

Oskari Eerolalle ulkokauden 21v 4p Suomen mestaruus 

LVS:n Oskari Eerola parinaan Oskar Antinheimo (HVS) voittivat 4p SM-kultaa Hangossa 14-16.6.2019 pelatuissa ulkokauden SM-kisoissa. 

Kakkossijoitetut finaalivastustajat Valtteri Laitinen ja Niila-Tapio Magga saivat vain kaksi geimiä molemmissa erissä.

Kaksinpeleissä sekä Osakari Eerola, että Väinö Haiko eivät selvittäneet tietään pääsarjaan.

 

Ulkopadelkentät avautuvat 19.6 

Tervetuloa seuran ilmaisiin padelin tutustumispäiviin Kisapuiston ulkokentille.

La 6.7 klo 12-14, aikuiset

La 13.7 klo 12-14, lapset ja nuoret

La 20.7 klo 12-14, aikuiset

Ilmoittatumista ei tarvita ja paikalle voi tulla vapaasti. Mailoja saa lainaksi, sekä testattavaksi. Mahdollisuus myös ostaa oma maila edulliseen tutustumishintaan. 

 

LVS:n padelvalmentajat koulutuksessa (10.4.2019)

Kaisa Korkeamäki ja Ismo Räty osallistuivat kaksipäiväiseen Suomessa ensi kertaa pidettyyn padelin valmentajakoulutukseen Vantaan Porttipuistossa 6-7.4.2019. Kouluttajina toimivat Gabo Loredo ja Ville Tuomi. Meksikolaislähtöinen, Espanjassa asuva padelammattilainen Gabo Loredo kouluttaa valmentajia ja pelaajia ympäri maailmaa. Hän on valmentanut myös Suomen maajoukkueita ja pelannut Padel World Touria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LVS:aan mitaleja 16v SM-kilpailuissa 22-25.3.2019, Tali

Fiona Kallio saavutti 2p pronssia Talissa pelatuissa 16v SM-kisoissa. Semifinaali oli tiukka ja 2,5 tuntisen väännön jälkeen voiton vei Clarissa Blomqvist (HVS) 6-3, 4-6, 7-6. Fiona ylsi myös pronssille mixtissä parinaan Valtteri Väre (KTS).

Kia Pöysti puolestaan saavutti 4p pronssia parinaan Marissa Minetti (TaTS).

Samaan aikaan pelattiin myös 12v SM-kisat, jossa mukana seurastamme olivat Emmi Kölli, Kiira Peltola ja Lassi Liimatainen. Kilpailukokemusta karttui, mutta tällä kertaa he eivät yltäneet alkukierroksia pidemmälle.  

 

Fiona Kallio 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naisten LVS2 -joukkue nousi sarjaporrasta ylemmäs (17.3.2019)

Naisten LVS2 -joukkueen sisäkausi 2018/19 3-divisioonassa sujui hienosti ja joukkue nousi 2-divariin. Vahvaa peliä läpi kauden osoittanut joukkue menetti vain yhden ainoan pisteen lohko-otteluissaan. 17.3.2019 Helsingissä pelatuissa nousukarsinnoissa jatkui sama meno ja joukkue voitti BTK:n (Porvoo) puhtaasti 3-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Saara Väntsi, Jaana Kulmala, Anni Paldanius ja Inna Paldanius

 

Padelin SM-kisat 8-9.3.2019

Padelin sisäkenttien SM-kisat 2019 pelattiin Vantaan Porttipuistossa.

LVS Padelin Mikko Kurki ja Miro Heikkilä saavuttivat hopeaa padelin SM-kisojen b-luokassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Hopeaa Miro Heikkilä ja Mikko Kurki ja kultaa Myllymäki & Myllymäki / Padel Tampere ry

 

 

Fiona Kalliolle 18v 4p SM-pronssia 

Fiona Kallio, parinaan Emelie Gabran, voittivat pronssia Tampereella 1-3.3.2019 pelatuissa 18v SM-kilpailuissa. Välierissä vastassa olivat Emma Eerola ja Asta Miettinen, jotka lopulta kruunattiinkin Suomen mestareiksi. Kaksinpelissä Fiona Kallio karsi toisella kierroksella tappion nelinpeliparilleen Emelie Gabranille. Poikien puolella olivat mukana Väino Haiko ja Valtteri Tuukkanen, mutta heidän tiensä katkesi alkukierroksilla.

 

Edustusjoukkueidemme sisäkausi 2018/19

Naisten 1-divisioonajoukkueemme säilytti sarjapaikkansa. Joukkueessa pelasivat Bea Kallio, Heta Nuutinen, Kia Pöysti, Linnea Koskinen ja Matilda Kopra.

Naisten 3-divisioonajoukkueemme kausi sujui hienosti ja joukkue nousi 2-divariin. Joukkueessa pelaavat Jaana Kulmala, Saara Väntsi, Anni Paldanius ja Inna Paldanius

 

Miesten 1-divisioonajoukkueemme osalta TVS7:n vetäytyminen sarjasta ja keskinäisten otteluiden pistemitätöinnit johtivat siihen, että joukkueemme putoaa sarjaporrasta alemmaksi. Joukkueessa pelasivat Jesse Kiuru, Jukka Immeli, Kalle Nikunen, Lauri Leskinen, Oskari Eerola, Roope Palo ja Väinö Haiko.

Miesten 4-divisioonajoukkueemme oli lähellä nousua, mutta se jäi kuitenkin pikkuista vaille. Sarjassa on muutama ottelu vielä tällä hetkellä pelaamatta. Joukkueessa pelasivat Tony Petrola, Väinö Haiko, Valtteri Tuukkanen, Eetu Kuokkanen, Mikko Kaasinen, Pekka Hamberg, Nikke Petrola ja Diego Arvez.

 

Pentti Vaalamo tuplamestaruuteen, Rauli Rapo ja Seppo Savitie pronssille

Pentti Vaalamo ylsi Talin Tenniskeskuksessa 17.2.2019 pelatuissa senioreiden sisäkenttien SM-kilpailuissa tuplamestaruuteen.

Hän voitti M80 2p kultaa ja myös M80 4p kultaa parinsa  Reino Heinämaan (ETK) kanssa.

Rauli Rapo ja Seppo savitie voittivat M70 4p pronssia.

 

LVS:n pelaajille menestystä 8-10.2.2019 Padel Club Finlandissa pelatussa Adidas Openissa

C-sarja

1. Karppinen&Keinonen 
2. Kurki&Mero
3. Lehtonen&Niinimäki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Aki Karppinen & Juha Keinonen    2. Mikko Kurki & Hannes Mero

 

 

Vuoden 2018 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2018 menestyjät.

Vuoden seniorina palkittiin Jukka Immeli. Jukka voitti ulkokenttien 2018 Suomen mestaruuden luokassa M40 ja saman luokan sisäkenttien SM-pronssia. Lisäksi hän on vuosia ollut edustusjoukkueemme vahva runkopelaaja.

Vuoden juniorina palkittiin Oskari Eerola. Oskari voitti P16 ulkokenttien 4p Suomen mestaruuden parinsa Indrek Soomen kanssa ja hänellä oli useita luokkavoittoja kansallisissa kilpailuissa. Lisäksi hän nousi miesten edustusjoukkueeseen ja pelasi otteluissaan loistavasti. Tällä hetkellä hän harjoittelee Shenzhenin tennisakatemiassa Kiinassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jukka Immeli

 

 

 

Hieno etu junioreillemme

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy:n hallituksen päätöksellä (17.12.2018) juniori-ikäiset (viimeinen juniorivuosi sama vuosi jonka aikana pelaaja täyttää 18 vuotta) junioripelaajat voivat sisäkauden aikana käyttää varaamattomia kenttiä keskenään veloituksetta Kisapuiston hallissa. Junioripelaajan on oltava LVS:n jäsen.

Kenttää ei siis voi varata etukäteen ja kaikkien kentällä olevien pelaajien täytyy olla juniori-ikäisiä. Jos kentälle tulee maksavia asiakkaita, on kenttä luovutettava välittömästi heidän käyttöön.

Jos junioripelaajan kanssa varaamattomalle kentälle menee joku muu, kuin juniori-ikäinen pelaaja, esim. vanhempi tai valmentaja, on kentän hinta 8€/tunti. Tällöin kenttää ei voida myöskään myydä kyseiselle tunnille muille asiakkaille halliyhtiön toimesta.

Edellä mainitut edut ovat voimassa siis vain varaamattomille kentille ja vain sisäkauden aikana (ei kesäaikana) Kisapuiston hallissa. Ennakkoon varattuihin kenttiin sovelletaan aina normaaleja voimassa olevia kenttätuntihintoja.

 

Tennisgaala 2018: Pentti Vaalamo "Vuoden ansioitunut seniori"

Suomen Tennisliitto palkitsi vuoden parhaat perinteiseen tyyliin Tennisgaalassa 16.11.2018. Tennisgaala järjestettiin Hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa Helsingissä. Seuramme ikoni Pentti Vaalamo sai hienon tunnustuksen "Vuoden ansioituneena seniorina". Isot onnittelut Pentille!

Katso muut palkitut ja lisää Tennisgaalasta.

 

Seuramme seniorit kahmivat mitaleja Helsingissä pelatuissa senioreiden SM-kisoista

M40 2p,  Jukka Immeli, kultaa

M70 2p, Seppo Savitie, hopeaa

M70 4p, Seppo Savitie / Pekka Kosonen, pronssia

M80 2p, Pentti Vaalamo, hopeaa

 

Oskari Eerolalle 16v 4p SM-kultaa

LVS:n kova 4p mitaliputki sai jatkoa, kun Oskari Eerola nappasi kotikentällään SM-kultaa 16v SM-kisoissa Lahdessa. Parina Oskarilla oli Indrek Soome (KTS, Kuopio). Ensimmäistä kertaa parina pelanneen duon peli synkkasi hyvin alusta asti. Finaali oli kuitenkin tiukka taisto, jonka pari hoiti tiebreakissa kotiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oik. Oskari Eerola ja Indrek Soome

 

 

Inna Paldaniukselle tuplasti 12v SM-hopeaa


LVS:n Inna Paldanius voitti Kotkassa pelatuissa 12v SM -kisoissa hopeaa sekä T12 nelurissa, että mixtyssä. Nelurissa hänen parinaan oli Emma Virtanen (TVS), jonka kanssa hän voitti viime sisäkaudellakin SM-pronssia.
Mixtyssä parina oli Elias Suikkanen (KoTS).

 

Lahden tenniksessä tapahtumarikas elokuu

16-vuotiaiden SM-kilpailut 3-6.8.2018

LVS järjestää 3-6.8.2018 16-vuotiaiden SM-kilpailut Lahden Kisapuiston ulkokentillä. Ottelut alkavat perjantaina klo 10.00 karsintasarjalla ja pääkaaviot alkavat lauantaina niin ikään klo 10.00. Tyttöjen ja poikien kaksinpelien loppuottelut pelataan maanantaina 6.8 klo 10.00. Suomen mestaruutta on tavoittelemassa n. 60 pelaajaa. LVS:sta kisaan osallistuu tytöistä Fiona Kallio (ikäluokkansa ranking 11) ja Kia Pöysti (37), sekä pojista Oskari Eerola (16). Otteluita pelataan kunakin päivänä aamusta iltaan ja yleisöllä on kisoihin vapaa pääsy.

Finnish Tennis Tour, naiset, 5. osakilpailu 24-26.8.2017

Finnish Tennis Tour on avointen luokkien kilpailusarja. Mukaan kuuluvat myös yleisten luokkien sisä- ja ulkokenttien SM-kilpailut. Rankingpisteiden lisäksi pelaajat keräävät myös Finnish Tour -pisteitä. Eniten pisteitä keränneet palkitaan pelivuoden lopussa. Tourilla on kaikkiaan 7 osakilpailua ja LVS järjestää naisten tämän kauden 5. osakilpailun Kisapuiston ulkokentillä. Kilpailuluokkana Kisapuiston ulkokentillä on naisten kaksinpelin A1 -luokka, joten Suomen naisten parhaimmistoa saapuu Kisapuistoon. Naisten Finnish Tourin kunkin osakilpailun palkintorahat ovat 1.: 1000€, 2.: 500€, 3.-4.: 250€.

LVS Kansalliset 24-26.8.2017

Samaan aikaan Finnish Tourin kanssa pelataan Kisapuistossa myös kansallinen kilpailu ”LVS Kansalliset”. Kilpailuluokkia on useita. Kisassa nähdään runsas joukko LVS:n pelaajia, joita haastamaan saapuu pelaajia ympäri Suomea.

 

Inna Paldaniukselle T12 4-peli SM-pronssia

Inna Paldanius voitti parinsa Emma Virtasen (TVS) kanssa T12 nelinpelipronssia Helsingissä 30.3 - 2.4.2018 pelatussa SM/Cinia JGP 2. osakilpailussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inna Paldanius (oik.) ja Emma Virtanen 

 

 

LVS miesten 1.joukkue nousi 1.divariin

Miesten joukkueemme nousi komeasti 1. divisioonaan 16-18.3 pelatussa nousukarsinnassa.

 

Karsintaottelut olivat todellisia trillerimatseja, mutta joukkueemme osoitti kovaa taistelutahtoa ja käänsi tiukatkin ottelut kotiin. Karsintaotteluissa WaTc ja Ettan kaatuivat molemmat numeroin 3-1.

 

Joukkueesa pelasivat Jukka Immeli, Kalle Nikunen, Lauri Leskinen, Erik Hakkarainen ja Roope Palo.

 

Naisten 50v joukkue nousi SM-sarjaan

Naisten 50v joukkueen kausi sujui vankasti ja joukkue pääsee ensi kaudeksi maistamaan SM-sarjaa. Joukkueessa pelasivat Anni Palo, Merja Leinonen, Eeva Jaakkola ja Riitta Stenström.

 

 

Fiona Kalliolle T18 4p SM-kultaa 

Fiona Kallio (LVS) voitti parinsa Emilia Hartmanin (TaTS) kanssa 18v. SM-kisoissa nelinpelikultaa Tampereella pelatuissa kisoissa. He voittivat finaalissa Stella Erlundin ja Lotta Heiskasen luvuin 6-1 ja 7-5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Fiona Kallio ja oik Emilia Hartman

 

 

 

Vuoden 2017 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2017 menestyjät.

Vuoden seniorina palkittiin Pentti Vaalamo. Pentti otti M80 sarjassa kaksinpelin että nelinpelin kultaa sisäkentillä. Ulkokentillä M80 sarjassa hänen saaliinsa oli kaksinpelin hopea ja nelinpelin kirkkain mitali. 

Vuoden juniorina palkittiin Fiona Kallio. Fiona voitti T14 sarjassa nelinpelin kultaa sisäkentillä. Hän sijoittui toiseksi tyttöjen yläastesarjan kaksinpelissä koululaisten mestaruuskilpailuissa. Kansainvälisessä Tennis Europe Kaleva Open kisassa Fiona voitti T14 luokan. Lisäksi hän selvitti tiensä kauden päätteeksi JGP Masters turnaukseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiona Kallio ja Pentti Vaalamo.

 

 

 

Tennis Warehouse Europe

Olemme tehneet sopimuksen Tennis Warehouse Europen kanssa, jonka ansiosta seuramme jäsenet saavat 10% alennuksen tilaamistaan tuotteista lukuunottamatta palloja, kenttävarusteita ja alennustuotteita.

Kaikki ostoksiin ja toimituksiin liittyvät asiat hoitaa kukin tilaaja itse Tennis Warehouse Europen kanssa ja LVS ei ole niihin liittyen kaupallinen osapuoli. 

LVS jäsenten VIP-alennuskoodi on C10LVS.  Ostoksille pääset tästä.

Katso myös "Yhteistyössä" -sivu. 

 

Bea Kalliolle ja Linnea Koskiselle 18v. nelinpelin SM kultaa

18-vuotiaiden suomenmestarit ratkaistiin Vaasassa 18-20.8. Nelinpelissä kultamitalit pokkasivat LVS:n Bea Kallio ja Linnea Koskinen. Finaalissa kaatui pari Venla Andersson /ÅLK ja Liisa Vehviläinen /KTS.

Kaksinpelissä Bea Kallio taipui ensimmäisellä kierroksella Liisa Vehviläiselle ja Linnea Koskinen puolestaan TVS:n Cecilia Johansenille. Poikien puolella LVS:n Tony Petrola jäi kaksinpelissä karsintaan.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vas Linnea Koskinen ja Bea Kallio