Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

 

Talvilomaviikolla 25.2 - 3.3 ei ole harjoituksia.

Harjoitukset jatkuvat taas maanantaista 4.3 alkaen. 

 

Edustujoukkueidemme sisäkausi 2018/19

Naisten 1-divisioonajoukkueemme säilytti sarjapaikkansa. Joukkueessa pelasivat Bea Kallio, Heta Nuutinen, Kia Pöysti, Linnea Koskinen ja Matilda Kopra.

Naisten 3-divisioonajoukkueemme kausi sujui hienosti ja edessä on nousukarsintapelit. Karsinnat pelataan näillä näkymin 17.3.2019. Joukkeessa pelaavat Jaana Kulmala, Saara Väntsi, Anni Paldanius ja Inna Paldanius

 

Miesten 1-divisioonajoukkueemme osalta TVS7:n vetäytyimnen sarjasta ja keskinäisten otteluiden pistemitätöinnit johtivat siihen, että joukkueemme putoaasarjaporrasta alemmaksi. Joukkueessa pelasivat Jesse Kiuru, Jukka Immeli, Kalle Nikunen, Lauri Leskinen, Oskari Eerola, Roope Palo ja Väinö Haiko.

Miesten 4-divisioonajoukkueemme oli lähellä nousua, mutta se jäi kuitenkin pikkuista vaille. Sarjassa on muutama ottelu vielä tällä hetkellä pelaamatta. Joukkueessa pelasivat Tony Petrola, Väinö Haiko, Valtteri Tuukkanen, Eetu Kuokkanen, Mikko Kaasinen, Pekka Hamberg, Nikke Petrola ja Diego Arvez.

 

Pentti Vaalamo tuplamestaruuteen, Rauli Rapo ja Seppo Savitie pronssille

Pentti Vaalamo ylsi Talin Tenniskeskuksessa 17.2.2019 pelatuissa senioreiden sisäkenttien SM-kilpailuissa tuplamestaruuteen.

Hän voitti M80 2p kultaa ja myös M80 4p kultaa parinsa  Reino Heinämaan (ETK) kanssa.

Rauli Rapo ja Seppo savitie voittivat M70 4p pronssia.

 

LVS:n pelaajille menestystä 8-10.2.2019 Padel Club Finlandissa pelatussa Adidas Openissa

C-sarja

1. Karppinen&Keinonen 
2. Kurki&Mero
3. Lehtonen&Niinimäki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Aki Karppinen& Juha Keinonen    2. Mikko Kurki& Hannes Mero

 

 

Vuoden 2018 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2018 menestyjät.

Vuoden seniorina palkittiin Jukka Immeli. Jukka voitti M40 ulkokenttien 2018 Suomen mestaruuden ja hän on vuosia ollut edustusjoukkueemme vahva runkopelaaja.

Vuoden juniorina palkittiin Oskari Eerola. Oskari voitti P16 ulkokenttien 4p Suomen mestaruuden parinsa Indrek Soomen kanssa ja hänellä oli useita luokkavoittoja kansallisissa kilpailuissa. Lisäksi hän nousi miesten edustusjoukkueeseen ja pelasi otteluissaan loistavasti. Tällä hetkellä hän harjoittelee Shenzhenin tennisakatemiassa Kiinassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jukka Immeli

 

 

Nyt kympillä sulkapalloa!

  

Hieno etu junioreillemme

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy:n hallituksen päätöksellä (17.12.2018) juniori-ikäiset (viimeinen juniorivuosi sama vuosi jonka aikana pelaaja täyttää 18 vuotta) junioripelaajat voivat sisäkauden aikana käyttää varaamattomia kenttiä keskenään veloituksetta Kisapuiston hallissa. Junioripelaajan on oltava LVS:n jäsen.

Kenttää ei siis voi varata etukäteen ja kaikkien kentällä olevien pelaajien täytyy olla juniori-ikäisiä. Jos kentälle tulee maksavia asiakkaita on kenttä luovutettava välittömästi heidän käyttöön.

Jos junioripelaajan kanssa varaamattomalle kentälle menee joku muu, kuin juniori-ikäinen pelaaja, esim. vanhempi tai valmentaja, on kentän hinta 8€/tunti. Tällöin kenttää ei voida myöskään myydä kyseiselle tunnille muille asiakkaille halliyhtiön toimesta.

Edellä mainitut edut ovat voimassa siis vain varaamattomille kentille ja vain sisäkauden aikana (ei kesäaikana) Kisapuiston hallissa. Ennakkoon varattuihin kenttiin sovelletaan aina normaaleja voimassa olevia kenttätuntihintoja.

 

Valmennusryhmät jatkavat automaattisesti kevätkaudelle 

Tenniksen kevätkauden U18- ja aikuisryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittatutua, vaan ryhmät jatkavat automaattisesti 2.1..2019 alkaen ja kausi päättyy 2.6.2019.

Talvilomaviikolla 9, 25.2 - 3.3., pääsisäisenä 19-22.4, sekä Helatorstaina 30.5 ei ole harjoituksia.

Kevätkauden hinnat ovat pysyneet samoina kuin viime vuonna eli junioreille 255€/viikkotunti ja aikuisvalmennuksessa 340€/viikkotunti.

Mikäli haluat muutoksia harjoitteluusi, niin ole junioriryhmiien osalta yhteydessä Ismo Rätyynismo.raty(at)lvstennis.com ja aikuisryhmien osalta Antti Tiitiseen,  antti.tiitinen(at)lvstennis.com. 

 

U10 -junioreiden kevätkaudelle tarvitaan erillinen ilmoittatuminen ja voit tehdä sen sähköpostilla: u10(at)vstennis.com

 

Padelin valmennusryhmät jatkavat kevätkaudelle automaattisesti ja erillistä ilmoittatutumista ei tarvita.  Kevätkausi alkaa 10.1.2019 ja päättyy 23.5.2019. Mikäli haluat muutoksia harjoitteluusi, ole yhteydessä Kaisa Korkeamäkeen, kaisa.korkeamäki(at)gmail.com

 

 

Tennisgaala 2018: Pentti Vaalamo "Vuoden ansioitunut seniori"

Suomen Tennisliitto palkitsi vuoden parhaat perinteiseen tyyliin Tennisgaalassa 16.11.2018. Tennisgaala järjestettiin Hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa Helsingissä. Seuramme ikoni Pentti Vaalamo sai hienon tunnustuksen "Vuoden ansioituneena seniorina". Isot onnittelut Pentille!

Katso muut palkitut ja lisää Tennisgaalasta.

 

Toiminanjohtajan vaihdos

Ismo Räty ottaa toiminnanjohtajan tehtävät vastuulleen Teemu Varpolan lopettaessa toiminnanjohtajana 31.8.2018.

Teemu Varpola jatkaa kuitenkin seuran palveluksessa hoitaen jäsenrekisterin ylläpidon, laskutuksen, palkanmaksut, ostolaskujen käsittelyn, pallotilaukset, sekä ulkokenttien varausjärjestelmän ylläpidon. Lisäksi hän jatkaa seuramme valmentajana.

 

Seuramme seniorit kahmivat mitaleja Helsingissä pelatuissa senioreiden SM-kisoista

M40 2p,  Jukka Immeli, kultaa

M70 2p, Seppo Savitie, hopeaa

M70 4p, Seppo Savitie / Pekka Kosonen, pronssia

M80 2p, Pentti Vaalamo, hopeaa

 

Ilmoittautuminen sisäkauden ryhmiin on käynnissä

Ilmoittautuminen sisäkauden 2018-2019 ryhmiin on alkanut. Syyskausi käynnistyy maanantaina 27.8. ja päättyy 23.12. Syyslomaviikolla 43 ei ole harjoituksia.

Syyskauden hinnat ovat pysyneet samoina kuin viime vuonna eli junioreille 220€/viikkotunti ja aikuisvalmennuksessa 285€/viikkotunti.

Junioriryhmiin ilmoittautudutaan Ismo Rädylle, ismo.raty@lvstennis.com

Aikuisten ryhmiin Antti Tiitiselle,  antti.tiitinen@lvstennis.com Kerro viestissäsi kuinka monta kertaa viikossa toivoisit treeniä. Ryhmät tehdään viimeistään viikon 34 alussa ja julkaistaan seuran sivuilla saman viikon aikana. Muistathan että harjoittelu säännöllisissä viikkoryhmissä edellyttää seuran jäsenyyttä.

 

U10-ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta osoitteessa: https://lvstennis.com/u10-juniorit/liity-tasta-u10-toimintaan/ 

Kilpavalmennukseen ilmoittaudutaan Jukka Karjalaiselle, jukka.karjalainen@pajulahti.com

Kisapuiston hallin kilparyhmän aamutreeneihin ilmoittaudutaan Teemu Varpolalle, teemu.varpola@lvstennis.com 

 

Oskari Eerolalle 16v 4p SM-kultaa

LVS:n kova 4p mitaliputki sai jatkoa, kun Oskari Eerola nappasi kotikentällään SM-kultaa 16v SM-kisoissa Lahdessa. Parina Oskarilla oli Indrek Soome (KTS, Kuopio). Ensimmäistä kertaa parina pelanneen duon peli synkkasi hyvin alusta asti. Finaali oli kuitenkin tiukka taisto, jonka pari hoiti tiebreakissa kotiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oik. Oskari Eerola ja Indrek Soome

 

 

Inna Paldaniukselle tuplasti 12v SM-hopeaa


LVS:n Inna Paldanius voitti Kotkassa pelatuissa 12v SM -kisoissa hopeaa sekä T12 nelurissa, että mixtyssä. Nelurissa hänen parinaan oli Emma Virtanen (TVS), jonka kanssa hän voitti viime sisäkaudellakin SM-pronssia.
Mixtyssä parina oli Elias Suikkanen (KoTS).

 

Lahden tenniksessä tapahtumarikas elokuu

16-vuotiaiden SM-kilpailut 3-6.8.2018

LVS järjestää 3-6.8.2018 16-vuotiaiden SM-kilpailut Lahden Kisapuiston ulkokentillä. Ottelut alkavat perjantaina klo 10.00 karsintasarjalla ja pääkaaviot alkavat launataina niinikään klo 10.00. Tyttöjen ja poikien kaksinpelien loppuottelut pelataan maanantaina 6.8 klo 10.00. Suomen mestruutta on tavoittelemassa n. 60 pelaajaa. LVS:sta kisaan osallistuu tytöistä Fiona Kallio (ikäluokkansa ranking 11) ja Kia Pöysti (37), sekä pojista Oskari Eerola (16). Otteluita pelataan kunakin päivänä aamusta iltaan ja yleisöllä on kisoihin vapaa pääsy.

Finnish Tennis Tour, naiset, 5. osakilpailu 24-26.8.2017

Finnish Tennis Tour on avointen luokkien kilpailusarja. Mukaan kuuluvat myös yleisten luokkien sisä- ja ulkokenttien SM-kilpailut. Rankingpisteiden lisäksi pelaajat keräävät myös Finnish Tour -pisteitä. Eniten pisteitä keränneet palkitaan pelivuoden lopussa. Tourilla on kaikkiaan 7 osakilpailua ja LVS järjestää naisten tämän kauden 5. osakilpailun Kisapuiston ulkokentillä. Kilpailuluokkana Kisapuiston ulkokentillä on naisten kaksinpelin A1 -luokka, joten Suomen naisten parhaimmistoa saapuu Kisapuistoon. Naisten Finnish Tourin kunkin osakilpalun palkintorahat ovat 1.: 1000€, 2.: 500€, 3.-4.: 250€.

LVS Kansalliset 24-26.8.2017

Samaan aikaan Finnish Tourin kanssa pelataan Kisapuistossa myös kansallinen kilpailu ”LVS Kansalliset”. Kilpailuluokkia on useita. Kisassa nähdään runsas joukko LVS:n pelaajia, joita haastamaan saapuu pelaajia ympäri Suomea.

 

Inna Paldaniukselle T12 4-peli SM-pronssia

Inna Paldanius voitti parinsa Emma Virtasen (TVS) kanssa T12 nelinpelipronssia Helsingissä 30.3 - 2.4.2018 pelatussa SM/Cinia JGP 2. osakilpailussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inna Paldanius (oik.) ja Emma Virtanen 

 

 

LVS miesten 1.joukkue nousi 1.divariin

Miesten joukkueemme nousi komeasti 1. divisioonaan 16-18.3 pelatussa nousukarsinnassa.

 

Karsintaottelut olivat todellisia trillerimatseja, mutta joukkueemme osoitti kovaa taistelutahtoa ja käänsi tiukatkin ottelut kotiin. Karsintaotteluissa WaTc ja Ettan kaatuivat molemmat numeroin 3-1.

 

Joukkueesa pelasivat Jukka Immeli, Kalle Nikunen, Lauri Leskinen, Erik Hakkarainen jaRoope Palo.

 

Naisten 50v joukkue nousi SM-sarjaan

Naisten 50v joukkueen kausi sujui vankasti ja joukkue pääsee ensi kaudeksi maistamaan SM-sarjaa. Joukkueessa pelasivat Anni Palo, Merja Leinonen, Eeva Jaakkola ja Riitta Stenström.

 

 

Fiona Kalliolle T18 4p SM-kultaa 

Fiona Kallio (LVS) voitti parinsa Emilia Hartmanin (TaTS) kanssa 18v. SM-kisoissa nelinpelikultaa Tampereella pelatuissa kisoissa. He voittivat finaalissa Stella Erlundin ja Lotta Heiskasen luvuin 6-1 ja 7-5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Fiona Kallio ja oik Emilia Hartman

 

 

 

Vuoden 2017 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2017 menestyjät.

Vuoden seniorina palkittiin Pentti Vaalamo. Pentti otti M80 sarjassa kaksinpelin että nelinpelin kultaa sisäkentillä. Ulkokentillä M80 sarjassa hänen saaliinsa oli kaksinpelin hopea ja nelinpelin kirkkain mitali. 

Vuoden juniorina palkittiin Fiona Kallio. Fiona voitti T14 sarjassa nelinpelin kultaa sisäkentillä. Hän sijoittui toiseksi tyttöjen yläastesarjan kaksinpelissä kouluaisten mestaruuskilpailuissa. Kansainvälisessä Tennis Europe Kaleva Open kisassa Fiona voitti T14 luokan. Lisäksi hän selvitti tiensä kauden päätteeksi JGP Masters turnaukseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiona Kallio ja Pentti Vaalamo.

 

 

 Tennis Warehouse Europe

Olemme tehneet sopimuksen Tennis Warehouse Europen kanssa, jonka ansiosta seuramme jäsenet saavät 10% alennuksen tilaamistaan tuotteista lukuunottamatta palloja, kenttävarusteita ja alennustuotteita.

Kaikki ostoksiin ja toimituksiin liittyvät asiat hoitaa kukin tilaaja itse Tennis Warehouse Europen kanssa ja LVS ei ole niihin liittyen kaupallinen osapuoli. 

LVS jäsenten VIP-alennuskoodi on C10LVS.  Ostoksille pääset tästä.

Katso myös "Yhteistyössä" -sivu. 

 

Bea Kalliolle ja Linnea Koskiselle 18v. nelinpelin SM kultaa

18-vuotiaiden suomenmestarit ratkaistiin Vaasassa 18-20.8. Nelinpelissä kultamitalit pokkasivat LVS:n Bea Kallio ja Linnea Koskinen. Finaalissa kaatui pari Venla Andersson /ÅLK ja Liisa Vehviläinen /KTS.

Kaksinpelissä Bea Kallio taipui ensimmäisellä kierroksella Liisa Vehviläiselle ja Linnea Koskinen puolestaan TVS:n Cecilia Johansenille. Poikien puolella LVS:n Tony Petrola jäi kaksinpelissä karsintaan.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vas Linnea Koskinen ja Bea Kallio