Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

 

Senioreille SM-mitaleja

Jukka Immeli otti taas omansa voittaen M40 SM-kultaa Talin Tenniskeskuksessa 30.6.2019 pelatuissa senioreiden ulkokenttien SM-kilpailuissa.

Finaalissa kaatui Marko Leppänen (HVS) selvin luvuin 6-3,6-3.

Seppo Savitie saavutti M70 sarjan hopeaa ja myös M70 4p hopeaa parinsa Pekka Kososen kanssa.

 

Oskari Eerolalle ulkokauden 4p SM-kultaa 21v. kisoissa

LVS:n Oskari Eerola parinaan Oskar Antinheimo (HVS) voittivat 4p SM-kultaa Hangossa 14-16.6.2019 pelatuissa ulkokauden SM-kisoissa. 

Kakkossijoitetut finaalivastustajat Valtteri Laitinen ja Niila-Tapio Magga saivat vain kaksi geimiä molemmissa erissä.

Kaksinpeleissä sekä Osakari Eerola, että Väinö Haiko eivät selvittäneet tietään pääsarjaan.

 

Ulkopadelkentät avautuvat 19.6 

Tervetuloa seuran ilmaisiin padelin tutustumispäiviin Kisapuiston ulkokentille.

La 6.7 klo 12-14, aikuiset

La 13.7 klo 12-14, lapset ja nuoret

La 20.7 klo 12-14, aikuiset

Ilmoittatumista ei tarvita ja paikalle voi tulla vapaasti. Mailoja saa lainaksi, sekä testattavaksi. Mahdollisuus myös ostaa oma maila edulliseen tutustumishintaan. 

 

Cinia Davis Cup Team Finland, Suomi - Itävalta

Lähde kannustamaan Suomen miesten tennismaajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohti maailmanlohkon karsintaa! Suomi kohtaa Itävallan Espoo Metro Areenalla 13.-14.9.

Jäsenillämme on nyt ennakkomahdollisuus hankkia lippuja tapahtumaan. Jäsenenämme saat 25 % alennuksen hankituista lipuista 23.6. asti. Tässä on teille tarkoitettu lipunmyynti-linkki: https://www.tiketti.fi/tarjous/DavisCupSeurat. Seuraamalla linkkiä ja sen ohjeistusta pääset ostamaan lippuja ennakkoon.

Tämä linkki on vain seuramme sisäiseen käyttöön, eli sitä ei saa jakaa julkisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai jakaa muiden käyttöön.

Lippujen normaalihinnat:

Päiväliput
A-kategoria 42,50 € aikuinen / 22,50 € lapsi (sis. alv)
B-kategoria 32,50 € / 16,50 € (sis. alv)
C-kategoria 22,50 € / 11,50 € (sis. alv)

Molemmat pelipäivät
A-kategoria 74,00 €  aikuinen / 38,00 € lapsi (sis. alv)
B-kategoria 56,00 € / 28,00 € (sis. alv)
C-kategoria 38,00 € / 19,00 € (sis. alv)

Lipunmyynti: https://www.tiketti.fi/tarjous/DavisCupSeurat

Ennakko: https://www.tennis.fi/uutiset/davis-cup-suomi-kohtaa-itavallan-espoo-metro-areenalla-13-14-9/  

 

Kisapuiston ulkokentät (13.5.2019)

Kisapuiston ulkokentät ovat auki. Kentillä esiintyy vielä pehmeyttä talven jäljiltä, joten kohdelkaa kenttiä hellävaraisesti.

Katso kenttiä koskevat varausohjeet ja tiedot tästä

Haapalankadun kentät avautuvat maanantaina 20.5.19.

 

Ilmoittatuminen kesän 2019 tennisryhmiin on käynnissä

Kesäkausi on 3.6 - 25.8, harjoitustauko 1.-21.7.

 

Aikuiset:

Valmennusryhmiin voi  ilmoittautua Antti Tiitiselle, antti.tiitinen(at)lvstennis.com, 0400 846 501.
Kesäkauden hinta on 125€ / 1 viikkotunti, sekä paikkausjärjestelmän mahdolliset ylimääräiset harjoitukset. Mikäli harjoitustunteja halutaan enemmän, hinta kertautuu haluttujen viikkotuntien määrällä. 

Harjoitusryhmiä muodostetaan ma - to klo 17 -19.

 

Juniorit:

Valmennusryhmiin voi  ilmoittautua Ismo Rädylle, ismo.raty(at)lvstennis.com, 050 3079 562.
Kesäkauden hinta on 85€ / 1 viikkotunti ja mikäli harjoitustunteja halutaan enemmän, on seuraavien tuntien hinta 75€ / tunti.

Junioreiden harjoitukset ovat pääsääntöisesti ma-to klo 14-17.

 

LVS:n padelvalmentajat koulutuksessa (10.4.2019)

Kaisa Korkeamäki ja Ismo Räty osallistuivat kaksipäiväiseen Suomessa ensi kertaa pidettyyn padelin valmentajakoulutukseen Vantaan Porttipuistossa 6-7.4.2019. Kouluttajina toimivat Gabo Loredo ja Ville Tuomi. Meksikolaislähtöinen, Espanjassa asuva padelammattilainen Gabo Loredo kouluttaa valmentajia ja pelaajia ympäri maailmaa. Hän on valmentanut myös Suomen maajoukkueita ja pelannut Padel World Touria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutta puhtia tenniksen U10-toimintaan ja kilpavalmennukseen (8.4.2019)

LVS:n ja Liikuntakeskus Pajulahdenahden välinen tennistoiminnan yhteistyö päättyy 31.5.2019.

Haluamme jatkossa parantaa ja selkeyttää toimintaa, sekä luoda katkeamattoman kehityspolun aloittavasta juniorista kilpatason pelaajaksi. Pyrimme saamaan lisää lapsia ja nuoria  mukaan tennikseen, sekä kehittää heidän harrastusmahdollisuuksia. 

Olemme kasvattaneet vuosikymmenten varrella monia Suomen mestareita ja kansainvälisen tason huippupelaajia ja jatkamme tätä työtä myös tulevaisuudessa.

Toiminnan uudelleen organisoinnin myötä saamme keskitettyä toimintaa Lahteen, joka helpottaa perheiden arkea kuljetusten ja liikkumisen osalta. 

Tulemme tarjoamaan korkeatasoista valmennusosaamista ja pelaajien monipuolisen kehityksen huomioivaa kokonaisvaltaista harjoittelua. 

Jatkon toimintamallista, ryhmistä ja aikatauluista tiedotamme heti suunnitelmien täsmennyttyä.

 

Aloitimme yhteistyön Pajulahden kanssa ensin kilpatennisvalmennuksen osalta ja aloitettuamme Tennisliiton valtakunnallisen U10-hankkeen pilottiseurana v. 2016,  aloitimme  yhteistyön myös U10-junioritoiminnan osalta. Pajulahdessa oli tenniksen osalta tuolloin hyvät resurssit ja tarvittavaa kenttäkapasiteettia. 

LVS kiittää Pajulahtea jo tässä vaihessa useamman vuoden kestäneestä yhteistyöstä.

  

LVS:aan mitaleja 16v SM-kilpailuissa 22-25.3.2019, Tali

Fiona Kallio saavutti 2p pronssia Talissa pelatuissa 16v SM-kisoissa. Semifinaali oli tiukka ja 2,5 tuntisen väännön jälkeen voiton vei Clarissa Blomqvist (HVS) 6-3, 4-6, 7-6. Fiona ylsi myös pronssille mixtissä parinaan Valtteri Väre (KTS).

Kia Pöysti puolestaan saavutti 4p pronssia parinaan Marissa Minetti (TaTS).

Samaan aikaan pelattiin myös 12v SM-kisat, jossa mukana seurastamme olivat Emmi Kölli, Kiira Peltola ja Lassi Liimatainen. Kilpailukokemusta karttui, mutta tällä kertaa he eivät yltäneet alkukierroksia pidemmälle.  

 

Fiona Kallio 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naisten LVS2 -joukkue nousi sarjaporrasta ylemmäs (17.3.2019)

Naisten LVS2 -joukkueen sisäkausi 2018/19 3-divisioonassa sujui hienosti ja joukkue nousi 2-divariin. Vahvaa peliä läpi kauden osoittanut joukkue menetti vain yhden ainoan pisteen lohko-otteluissaan. 17.3.2019 Helsingissä pelatuissa nousukarsinnoissa jatkui sama meno ja joukkue voitti BTK:n (Porvoo) puhtaasti 3-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Saara Väntsi, Jaana Kulmala, Anni Paldanius ja Inna Paldanius

 

Padelin SM-kisat 8-9.3.2019

Padelin sisäkenttien SM-kisat 2019 pelattiin Vantaan Porttipuistossa.

LVS Padelin Mikko Kurki ja Miro Heikkilä saavuttivat hopeaa padelin SM-kisojen b-luokassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Hopeaa Miro Heikkilä ja Mikko Kurki ja kultaa Myllymäki & Myllymäki / Padel Tampere ry

 

 

Fiona Kalliolle 18v 4p SM-pronssia 

Fiona Kallio, parinaan Emelie Gabran, voittivat pronssia Tampereella 1-3.3.2019 pelatuissa 18v SM-kilpailuissa. Välierissä vastassa olivat Emma Eerola ja Asta Miettinen, jotka lopulta kruunattiinkin Suomen mestareiksi. Kaksinpelissä Fiona Kallio karsi toisella kierroksella tappion nelinpeliparilleen Emelie Gabranille. Poikien puolella olivat mukana Väino Haiko ja Valtteri Tuukkanen, mutta heidän tiensä katkesi alkukierroksilla.

 

Edustusjoukkueidemme sisäkausi 2018/19

Naisten 1-divisioonajoukkueemme säilytti sarjapaikkansa. Joukkueessa pelasivat Bea Kallio, Heta Nuutinen, Kia Pöysti, Linnea Koskinen ja Matilda Kopra.

Naisten 3-divisioonajoukkueemme kausi sujui hienosti ja joukkue nousi 2-divariin. Joukkueessa pelaavat Jaana Kulmala, Saara Väntsi, Anni Paldanius ja Inna Paldanius

 

Miesten 1-divisioonajoukkueemme osalta TVS7:n vetäytyminen sarjasta ja keskinäisten otteluiden pistemitätöinnit johtivat siihen, että joukkueemme putoaa sarjaporrasta alemmaksi. Joukkueessa pelasivat Jesse Kiuru, Jukka Immeli, Kalle Nikunen, Lauri Leskinen, Oskari Eerola, Roope Palo ja Väinö Haiko.

Miesten 4-divisioonajoukkueemme oli lähellä nousua, mutta se jäi kuitenkin pikkuista vaille. Sarjassa on muutama ottelu vielä tällä hetkellä pelaamatta. Joukkueessa pelasivat Tony Petrola, Väinö Haiko, Valtteri Tuukkanen, Eetu Kuokkanen, Mikko Kaasinen, Pekka Hamberg, Nikke Petrola ja Diego Arvez.

 

Pentti Vaalamo tuplamestaruuteen, Rauli Rapo ja Seppo Savitie pronssille

Pentti Vaalamo ylsi Talin Tenniskeskuksessa 17.2.2019 pelatuissa senioreiden sisäkenttien SM-kilpailuissa tuplamestaruuteen.

Hän voitti M80 2p kultaa ja myös M80 4p kultaa parinsa  Reino Heinämaan (ETK) kanssa.

Rauli Rapo ja Seppo savitie voittivat M70 4p pronssia.

 

LVS:n pelaajille menestystä 8-10.2.2019 Padel Club Finlandissa pelatussa Adidas Openissa

C-sarja

1. Karppinen&Keinonen 
2. Kurki&Mero
3. Lehtonen&Niinimäki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Aki Karppinen & Juha Keinonen    2. Mikko Kurki & Hannes Mero

 

 

Vuoden 2018 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2018 menestyjät.

Vuoden seniorina palkittiin Jukka Immeli. Jukka voitti ulkokenttien 2018 Suomen mestaruuden luokassa M40 ja saman luokan sisäkenttien SM-pronssia. Lisäksi hän on vuosia ollut edustusjoukkueemme vahva runkopelaaja.

Vuoden juniorina palkittiin Oskari Eerola. Oskari voitti P16 ulkokenttien 4p Suomen mestaruuden parinsa Indrek Soomen kanssa ja hänellä oli useita luokkavoittoja kansallisissa kilpailuissa. Lisäksi hän nousi miesten edustusjoukkueeseen ja pelasi otteluissaan loistavasti. Tällä hetkellä hän harjoittelee Shenzhenin tennisakatemiassa Kiinassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jukka Immeli

 

 

 

Hieno etu junioreillemme

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy:n hallituksen päätöksellä (17.12.2018) juniori-ikäiset (viimeinen juniorivuosi sama vuosi jonka aikana pelaaja täyttää 18 vuotta) junioripelaajat voivat sisäkauden aikana käyttää varaamattomia kenttiä keskenään veloituksetta Kisapuiston hallissa. Junioripelaajan on oltava LVS:n jäsen.

Kenttää ei siis voi varata etukäteen ja kaikkien kentällä olevien pelaajien täytyy olla juniori-ikäisiä. Jos kentälle tulee maksavia asiakkaita, on kenttä luovutettava välittömästi heidän käyttöön.

Jos junioripelaajan kanssa varaamattomalle kentälle menee joku muu, kuin juniori-ikäinen pelaaja, esim. vanhempi tai valmentaja, on kentän hinta 8€/tunti. Tällöin kenttää ei voida myöskään myydä kyseiselle tunnille muille asiakkaille halliyhtiön toimesta.

Edellä mainitut edut ovat voimassa siis vain varaamattomille kentille ja vain sisäkauden aikana (ei kesäaikana) Kisapuiston hallissa. Ennakkoon varattuihin kenttiin sovelletaan aina normaaleja voimassa olevia kenttätuntihintoja.

 

Tennisgaala 2018: Pentti Vaalamo "Vuoden ansioitunut seniori"

Suomen Tennisliitto palkitsi vuoden parhaat perinteiseen tyyliin Tennisgaalassa 16.11.2018. Tennisgaala järjestettiin Hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa Helsingissä. Seuramme ikoni Pentti Vaalamo sai hienon tunnustuksen "Vuoden ansioituneena seniorina". Isot onnittelut Pentille!

Katso muut palkitut ja lisää Tennisgaalasta.

 

Seuramme seniorit kahmivat mitaleja Helsingissä pelatuissa senioreiden SM-kisoista

M40 2p,  Jukka Immeli, kultaa

M70 2p, Seppo Savitie, hopeaa

M70 4p, Seppo Savitie / Pekka Kosonen, pronssia

M80 2p, Pentti Vaalamo, hopeaa

 

Oskari Eerolalle 16v 4p SM-kultaa

LVS:n kova 4p mitaliputki sai jatkoa, kun Oskari Eerola nappasi kotikentällään SM-kultaa 16v SM-kisoissa Lahdessa. Parina Oskarilla oli Indrek Soome (KTS, Kuopio). Ensimmäistä kertaa parina pelanneen duon peli synkkasi hyvin alusta asti. Finaali oli kuitenkin tiukka taisto, jonka pari hoiti tiebreakissa kotiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oik. Oskari Eerola ja Indrek Soome

 

 

Inna Paldaniukselle tuplasti 12v SM-hopeaa


LVS:n Inna Paldanius voitti Kotkassa pelatuissa 12v SM -kisoissa hopeaa sekä T12 nelurissa, että mixtyssä. Nelurissa hänen parinaan oli Emma Virtanen (TVS), jonka kanssa hän voitti viime sisäkaudellakin SM-pronssia.
Mixtyssä parina oli Elias Suikkanen (KoTS).

 

Lahden tenniksessä tapahtumarikas elokuu

16-vuotiaiden SM-kilpailut 3-6.8.2018

LVS järjestää 3-6.8.2018 16-vuotiaiden SM-kilpailut Lahden Kisapuiston ulkokentillä. Ottelut alkavat perjantaina klo 10.00 karsintasarjalla ja pääkaaviot alkavat lauantaina niin ikään klo 10.00. Tyttöjen ja poikien kaksinpelien loppuottelut pelataan maanantaina 6.8 klo 10.00. Suomen mestaruutta on tavoittelemassa n. 60 pelaajaa. LVS:sta kisaan osallistuu tytöistä Fiona Kallio (ikäluokkansa ranking 11) ja Kia Pöysti (37), sekä pojista Oskari Eerola (16). Otteluita pelataan kunakin päivänä aamusta iltaan ja yleisöllä on kisoihin vapaa pääsy.

Finnish Tennis Tour, naiset, 5. osakilpailu 24-26.8.2017

Finnish Tennis Tour on avointen luokkien kilpailusarja. Mukaan kuuluvat myös yleisten luokkien sisä- ja ulkokenttien SM-kilpailut. Rankingpisteiden lisäksi pelaajat keräävät myös Finnish Tour -pisteitä. Eniten pisteitä keränneet palkitaan pelivuoden lopussa. Tourilla on kaikkiaan 7 osakilpailua ja LVS järjestää naisten tämän kauden 5. osakilpailun Kisapuiston ulkokentillä. Kilpailuluokkana Kisapuiston ulkokentillä on naisten kaksinpelin A1 -luokka, joten Suomen naisten parhaimmistoa saapuu Kisapuistoon. Naisten Finnish Tourin kunkin osakilpailun palkintorahat ovat 1.: 1000€, 2.: 500€, 3.-4.: 250€.

LVS Kansalliset 24-26.8.2017

Samaan aikaan Finnish Tourin kanssa pelataan Kisapuistossa myös kansallinen kilpailu ”LVS Kansalliset”. Kilpailuluokkia on useita. Kisassa nähdään runsas joukko LVS:n pelaajia, joita haastamaan saapuu pelaajia ympäri Suomea.

 

Inna Paldaniukselle T12 4-peli SM-pronssia

Inna Paldanius voitti parinsa Emma Virtasen (TVS) kanssa T12 nelinpelipronssia Helsingissä 30.3 - 2.4.2018 pelatussa SM/Cinia JGP 2. osakilpailussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inna Paldanius (oik.) ja Emma Virtanen 

 

 

LVS miesten 1.joukkue nousi 1.divariin

Miesten joukkueemme nousi komeasti 1. divisioonaan 16-18.3 pelatussa nousukarsinnassa.

 

Karsintaottelut olivat todellisia trillerimatseja, mutta joukkueemme osoitti kovaa taistelutahtoa ja käänsi tiukatkin ottelut kotiin. Karsintaotteluissa WaTc ja Ettan kaatuivat molemmat numeroin 3-1.

 

Joukkueesa pelasivat Jukka Immeli, Kalle Nikunen, Lauri Leskinen, Erik Hakkarainen ja Roope Palo.

 

Naisten 50v joukkue nousi SM-sarjaan

Naisten 50v joukkueen kausi sujui vankasti ja joukkue pääsee ensi kaudeksi maistamaan SM-sarjaa. Joukkueessa pelasivat Anni Palo, Merja Leinonen, Eeva Jaakkola ja Riitta Stenström.

 

 

Fiona Kalliolle T18 4p SM-kultaa 

Fiona Kallio (LVS) voitti parinsa Emilia Hartmanin (TaTS) kanssa 18v. SM-kisoissa nelinpelikultaa Tampereella pelatuissa kisoissa. He voittivat finaalissa Stella Erlundin ja Lotta Heiskasen luvuin 6-1 ja 7-5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas. Fiona Kallio ja oik Emilia Hartman

 

 

 

Vuoden 2017 palkitut

Lahti Cupin yhteydessä palkittiin vuoden 2017 menestyjät.

Vuoden seniorina palkittiin Pentti Vaalamo. Pentti otti M80 sarjassa kaksinpelin että nelinpelin kultaa sisäkentillä. Ulkokentillä M80 sarjassa hänen saaliinsa oli kaksinpelin hopea ja nelinpelin kirkkain mitali. 

Vuoden juniorina palkittiin Fiona Kallio. Fiona voitti T14 sarjassa nelinpelin kultaa sisäkentillä. Hän sijoittui toiseksi tyttöjen yläastesarjan kaksinpelissä koululaisten mestaruuskilpailuissa. Kansainvälisessä Tennis Europe Kaleva Open kisassa Fiona voitti T14 luokan. Lisäksi hän selvitti tiensä kauden päätteeksi JGP Masters turnaukseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiona Kallio ja Pentti Vaalamo.

 

 

 

Tennis Warehouse Europe

Olemme tehneet sopimuksen Tennis Warehouse Europen kanssa, jonka ansiosta seuramme jäsenet saavat 10% alennuksen tilaamistaan tuotteista lukuunottamatta palloja, kenttävarusteita ja alennustuotteita.

Kaikki ostoksiin ja toimituksiin liittyvät asiat hoitaa kukin tilaaja itse Tennis Warehouse Europen kanssa ja LVS ei ole niihin liittyen kaupallinen osapuoli. 

LVS jäsenten VIP-alennuskoodi on C10LVS.  Ostoksille pääset tästä.

Katso myös "Yhteistyössä" -sivu. 

 

Bea Kalliolle ja Linnea Koskiselle 18v. nelinpelin SM kultaa

18-vuotiaiden suomenmestarit ratkaistiin Vaasassa 18-20.8. Nelinpelissä kultamitalit pokkasivat LVS:n Bea Kallio ja Linnea Koskinen. Finaalissa kaatui pari Venla Andersson /ÅLK ja Liisa Vehviläinen /KTS.

Kaksinpelissä Bea Kallio taipui ensimmäisellä kierroksella Liisa Vehviläiselle ja Linnea Koskinen puolestaan TVS:n Cecilia Johansenille. Poikien puolella LVS:n Tony Petrola jäi kaksinpelissä karsintaan.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vas Linnea Koskinen ja Bea Kallio