Valmennus

Aloita tai kehitä taitojasi

Tennisryhmät

Tennisryhmissämme voi aloittaa alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. LVS tennisharjoituksissa käy viikottain noin 140 tennispelaajaa. Pelaajia on 4-vuotiaasta aloittelevasta pallokoululaisesta kansallisen tason kilpapelaajaan. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Valmennuksen laatu on toimintamme keskeinen tekijä ja se mahdollistaa pelaaja parhaan kehityksen. Osaavat valmentajat ovat toiminnan vankka perusta. Harjoituksiin on mukava tulla innostavan ilmapiirin ansioista. Kaikkia pelaajia tsempataan ja ryhmähenki on hyvä.

Lahden Verkkopalloseura ry. (LVS) on tähtiseura.  Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjenseurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekäheidän lähipiirilleen ja
tukijoille. Tähtimerkki onosoitusmodernista, ketterästä, vastuullisestajainhimillisestätoimintatavasta. Se vastaa erilaistenliikkujien tarpeisiin,mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Olemme myös suorittaneet Suomen Tennisliiton vastuullisuusmerkin, joka merkitsee seuran toimimista tasa-arvoisesti, avoimesti, läpinäkyvästi ja vastuullisesti. 

Tähtiseura

Valmennukset

Alkeista kilpatasoon

Juniorit

Tenniksen harjoittelun voi aloittaa 4-5 vuoden ikaisenä lapsen motorisesta kehityksestä riippuen. Aloittaa voi Pallokoulussamme, sekä jatkaa U10, U14, U18 ja kilparyhmissä. Juniorit, jotka haluavat kilpailullista menestystä, treenaavat kilpavalmennuksessa. Valmennukset ovat 1-6 kertaa viikossa.

Kilpavalmennus

Kilpavalmennuksessa on 9-25 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia.

Aikuiset

Aikuisvalmennuksessa harjoittellaan pienryhmissä 1-5 kertaa viikossa valmentajan johdolla. LVS tarjoaa kaikille aikuispelaajille, sekä uusille että kokeneille aikuisvalmennuksen eri tasot. Osa aikuispelaajista osallistuu myös kilpailuihin ja sarjatennikseen. Ryhmäpaikat jaetaan osaamistason mukaan.

Kesäleirit

Kesäisin lapset ja nuoret voivat osallistua tenniksen kesäleireillemme. Leireillä lapset pääsevät oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan. Tennistä harjoitellaan iän ja tason suhteen sopivissa ryhmissä. Leirit kestävät yleensä noin viikon ja leireillä tarjoillaan lounas.

Valmennuskategoriat

Valmennukset on jaettu kuuteen kategoriaan:

1. Pallokoulu: 4-10 vuotiaat | 1-2 harjoituskertaa viikossa.
2. U10: Alle 10-vuotiaat | 1-5 harjoituskertaa viikossa.
3. U14: Esikilpa- ja kilpajuniorit | 4-8 harjoituskertaa viikossa.
4. U18: 10-18 vuotiaat | 1-5 harjoituskertaa viikossa.
5. Aikuisvalmennus: Yli 18-vuotiaat | 1-5 harjoituskertaa viikossa. Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille – aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.
6. Kilpavalmennus: Kaiken ikäisillä kilpailuissa käyville ja edustusjoukkepelaajille. 4-8 harjoituskertaa viikossa.

Valitse sopivin

TENNISRYHMÄT

Pallokoulu

Lasten tennispolku alkaa tenniksen pallokoulussa. Pallokoulu on suunnattu 4-10 vuotiaille lapsille. Tsekkaa uusi harrastusmahdollisuus täältä!

U10 Juniorit

Tarjoamme lapsille mahdollisuuden kivaan harrastukseen. Tennis tukee lapsen monipuolista liikunnallista, sekä sosiaalista kehittymistä.

U14 Juniorit

Pidemmälle kehittyneiden ja kilpailuihin tähtäävät esikilpa ja kilparyhmät. Katso U14 Team -ryhmien valintakriteerit ja hae tiimiin mukaan!

U18 Juniorit

U18 junioritennis on tarkoitettu kaikille 10-18 vuotialle harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan valmennetuilla ryhmätunneilla.

Aikuiset

Kaikille aikuispelaajille sekä uusille että kokeneille aikuisvalmennuksen tasot. Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-4 kertaa viikossa.

Kilpavalmennus

Tarjoamme kilpavalmennusta, jossa jokaisella pelaajalla on omat henkilökohtaiset tavoitteet aina kansainväliselle tasolle asti.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Juniorivalmennuspäällikkö: Roope Palo | roope.palo@lvstennis.com | 044 9728460

Aikuisvalmennusvastaava: Antti Tiitinen | antti.tiitinen@lvstennis.com | 0400 846501