Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

U18 juniorit

 

"Niin pelaat kuin treenaat" 

 

U18 junioritennis on tarkoitettu kaikille 10-18v. harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan valmennetuilla ryhmätunneilla. Alle 10-vuotiaat voivat liittyä Pallokouluun tai U10-ryhmiin.

Aloittaa voi alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. Mailan saa alkuun käyttöön seuralta ja valmentajamme neuvovat sopivan mailan hankinnassa. Junioriryhmiä löytyy kaiken tasoisille lapsille ja nuorile - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan. Osallistuminen säännölliseen valmennustoimintaan (yli 2vk) edellyttää seuran jäsenyyttä. Ryhmiin ilmoittaudutaan syys-, kevät ja kesäkaudeksi.

 

Suomen Tennisliiton valmentajakoulutuksen saaneiden valmentajien johdolla pääset hyvin uuden harrastuksen alkuun tai vanhana pelurina nostat pelisi uudelle tasolle.

 

Katso valmennushinnat sivulta "Valmennushinnat"

Osallistuminen säännölliseen valmennustoimintaan (yli 2vk) edellyttää seuran jäsenyyttä.

Liity kätevästi jäseneksi alla olevan linkin kautta. LIITY JÄSENEKSI 

 

Tule mukaan ja/tai kysy lisätietoja toiminnanjohtaja Ismo Rädyltä, ismo.raty(at)lvstennis.com, 050 3079 562

 

Tutustu tästä: Tenniksen pelaajapolku.

Ohjeita kilpailemiseen, klikkaa tästä. 

 

Nuorten viihtyminen ja kehittyminen tenniksen parissa on meille ensiarvoisen tärkeää! Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaisen lapsen yksilöllinen kehittyminen tarjoamalla laadukasta ja määrällisesti sopivaa valmennustoimintaa. Huomioimme tennistoiminnassa pelaajan kehitystason ja etenemme lasten herkkyyskausien mukaan - johtavana ajatuksena lapsen kokonaisvaltainen kasvu ja kehitys. 

 

Kilpavalmennus

LVS tarjoaa mahdollisuuden kilpavalmennukseen, jossa jokaisella pelaajalla on omat henkilökohtaiset tavoitteensa aina kansainväliselle tasolle asti. 

Maailman tenniskentillä menestyneen Emma Laineen ura on saanut alkunsa LVS:n juniorivalmennuksesta. Olemme myös kasvattaneet useita Suomen mestareita.

Teemme yhteistyötä Pajulahti Tennisakatemian kanssa, mikä mahdollistaa kilpapelaajillemme  mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen huippukilpavalmennukseen. Kilpavalmennuksen aamutreenit ovat Kisapuiston tennishallissa ja muu harjoittelu tapahtuu Pajulahdessa. Tällä hetkellä n. 15 seuramme kilpajunioria kuuluu PTA-ryhmään ja ryhmää voidaan tulevaisuudessa laajentaa, mikäli pelaaja ja perhe ovat valmiita sitoutumaa kokonaisvaltaiseen kilpavalmennukseen.

Junioreiden kilpatennis

Junioreiden kilpatennis on tarkoitettu tavoitteellisesti tennistä pelaaville lapsille ja nuorille, jotka tähtäävät kansalliselle tai kansainväliselle huipulle. Kilpapelaajat harjoittelevat ja kilpailevat aktiivisesti läpi koko pelikauden. LVS tarjoaa yhteistyökumppanimme Pajulahden Urheiluopiston kanssa kilpajuniorille kehittävää valmennusta sekä tukee häntä eri tavoin.

LVS:n juniorit pelaavat useissa eri ikäryhmissä, osa aivan ikäluokkansa kärjessä.

 

Kilpailullisen valmennuksen ja harrastamisen elementit:

 • Juniori osallistuu kilpavalmennuksen ryhmäharjoituksiin 
 • Juniori pelaa ja harjoittelee omatoimisesti harjoitusten ulkopuolella
 • Juniori tekee lajiharjoitusten lisäksi erillisiä fysiikkaharjoituksia
 • Juniori harrastaa muita oheislajeja, jotka tukevat tennistä
 • Juniori osallistuu aktiivisesti kilpailuihin

Kilpatennisharjoittelun suurimpina erot harrastetennikseen ovat:

 • Harjoituksia useammin
 • Harjoituksissa vaatimustasot ovat korkeammalla ja pelaajilta edellytetään erittäin hyvää asennetta ja enemmän oma-aloitteisuutta
 • Harjoitukset ovat fyysisesti rankempia
 • Harjoitteluun tulevat mukaan fysiikkaa parantavat oheisharjoitteet sekä henkinen harjoittelu
 • Pelaajalta edellytetään oma-aloitteista harjoittelua ja liikkumista myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella
 • Valmentajien kanssa laaditaan kehitys- ja kilpailusuunnitelmia

 

Yleistä valmennustoiminnasta  

 
Lahden Verkkopalloseuran tennisharjoituksissa käy viikottain n. 140 tennispelaajaa, 5 - vuotiaasta aloittelevasta U10 juniorista  kansallisen tason kilpatennispelaajaan.

Kesäkauden toimintamme alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuussa, kun koulut alkavat. 

Sisäkaudella (elokuun loppupuolelta toukokuun loppuun) harjoitustuntimme arkisin klo 14:sta eteenpäin ja  lauantaisin klo 10 - 16. Keväällä siirrymme ulkokentille niiden avautuessa.

Sisäharjoittelukauden aikana harjoitustauot ovat koululaisten loma-aikoina; syyslomaviikolla ( vko 43 ),  joululomalla, hiihtolomalla ( vko 9 ), pääsiäisenä, vapun päivänä ja helatorstaina . Lomaviikoilla järjestämme mahdollisuuksien mukaan kursseja, harjoituskilpailuja ja teemaharjoituksia!

 

Valmennus on jaettu ikäryhmittäin neljään kategoriaan:

1. U10 (alle 10-vuotiaat): U10-toiminnassa oma erikoisohjelma, katso lisää tästä.

2. Juniorivalmennus (10-18-vuotiaat): 1-5 harjoituskertaa viikossa. 

3. Aikuisvalmennus (yli 18-vuotiaat): 1-5 harjoituskertaa viikossa.

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.

4. Kilpavalmennus: kilpailuissa käyville pelaajille 3-5 harjoituskertaa viikossa. 

Näiden lisäksi järjestämme oheisharjoituksia kilpavalmennuksessa oleville.