LVS suoritti Olympiakomitean ja Tennisliiton Laatuseura-merkin

”LVS on tennisseurojen edelläkävijöiden joukossa” – Lahden Verkkopalloseura suoritti Olympiakomitean ja Tennisliiton Laatuseura-merkin.

Lahden Verkkopalloseura on suorittanut Olympiakomitean ja Tennisliiton Laatuseura-merkin lasten ja nuorten, sekä aikuisten toiminnan osalta.

”Lahden Verkkopalloseura on valtakunnallisesti tennisseurojen edelläkävijöiden joukossa. Laatuohjelma takaa vastuullista ja ammattimaista seuratoimintaa niin lasten ja nuorten, sekä aikuispelaajien sektoreissa”, Tennisliiton tiedotteessa sanotaan.

Liitto aloitti 2021 Laatuseura-ohjelman ja LVS on työstänyt ja kehittänyt omaa toimintaansa johtamisen, urheilutoiminnan, työntekijöiden ja talouden tiimoilta.

Laatuseura-ohjelma on osa Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelmaa, jota tenniksessä on muokattu vastaamaan paremmin lajin toimintaympäristöä. Kyseessä on pitkäkestoinen kehitysprosessi, joka auttaa seuroja ymmärtämään paremmin toimintaansa ja suuntaansa.

Lahden Verkkopalloseura suoritti myös osana laatumerkkiä Tennisliiton vastuullisuus-merkin.

Tennisliitto luovutti Lahden Verkkopalloseuralle lasten ja nuorten, sekä aikuistoiminnan laatumerkit ja vastuullisuuskunniakirjan perjantaina 19.8.22 16-vuotiaiden SM-kisojen yhteydessä Kisapuistossa.

Aiheesta uutisoi myös ESS.